fbpx

Origineel idee voor een babyshower: vul voorspellingskaarten in over toekomstige papa en mama

By 10 mei 2019juli 10th, 2020Baby, Babyshower
mama voorspellingen ideefabriek

Het is tegenwoordig een musthave op een babyshower: voorspellingskaarten. Gasten vullen op een kaart in wat zij denken dat het geslacht van de baby is, wanneer de mama gaat bevallen en natuurlijk wat de naam gaat worden. Wil je origineel zijn en even uitpakken? Dan hebben wij een origineel idee: voorspellingen voor de papa en mama to be.

Voorspellingskaarten voor toekomstige ouders

Hoewel een babyshower natuurlijk om de baby draait, is het ook leuk om papa en mama in het zonnetje te zetten. Daarom hebben wij twee voorspellingskaarten ontworpen: eentje voor de papa to be en eentje voor de mama to be. Tijdens de babyshower kunnen gasten vragen invullen als:

  • Dit ga jij na de bevalling als eerste eten… (voor de mama)
  • Deze eigenschap(pen) krijgt de baby van jou… (voor de papa en mama)
  • Op de eerste papadag ga jij met de baby het volgende doen… (voor de papa)

Voor de ouders is dit een superleuk en origineel aandenken aan de babyshower. Nieuwsgierig geworden? Deze voorspellingskaarten verkopen wij per set van 20 stuks voor 14.95. Om het helemaal compleet te maken hebben wij ook baby voorspellingskaarten gemaakt. Bekijk de producten hier in de Ideeshop:

Of bekijk hier alle babyproducten in de Ideeshop.

Zoek je nog originele spelletjes om te doen tijdens de babyshower? Geen paniek! Ook daar hebben wij leuke ideetjes voor, je leest ze hier.