fbpx

3 x originele jubileumcadeaus die perfect zijn om te geven

By 3 augustus 2018juli 10th, 2020Cadeau, Partner
cadeau cadeautas tasje jubileum

Heb je binnenkort vijf jaar verkering met je liefje? Of zijn je ouders binnenkort zoveel jaar getrouwd? Dan is het altijd weer de vraag: wat geef ik als cadeau? Wij kennen het gevoel. Daarom hebben wij drie originele jubileumcadeaus bedacht waar je iemand heel blij mee kunt maken.

1. Een jaar lang op date

Het is natuurlijk belangrijk om te blijven investeren in een relatie. Datenights zijn daarvoor ideaal! Een leuk jubileumcadeau is om een jaar lang elke maand een date te verzorgen. Als cadeau kun je een inschrijfformulier geven, waarin zij voor elke maand één datum moeten doorgeven. Dat wordt de datenight. Vervolgens zorg jij ervoor dat er op die datum iets geregeld is. Gaat dat niet enorm in de papieren lopen? Ligt eraan, je kunt het zo groot of klein maken als je zelf wilt. Je kunt een date organiseren in het park met een lekkere picknick of een nachtje Parijs. Wat jouw budget toelaat!

2. Herinneringen

Herinneringen delen zijn leuk! We hebben namelijk de neiging om leuke herinneringen zo weer te vergeten. Zonde! Stel je ouders zijn 30 jaar getrouwd, dan kun je 30 envelopjes maken. In elke envelop zit een leuke herinnering die jullie samen hebben beleefd. Je kan er voor kiezen om ze allemaal tegelijk open te maken of elke dag eentje.

Ben je zelf zoveel jaar getrouwd of heb je een paar jaar verkering? Dan kun je voor elk jaar dat jullie wat hebben een specifieke herinnering noemen. Als je een herinnering hebt die je zo leuk vindt, dan is het ook leuk om hem te her-beleven. Meer daarover lees je hier.

3. In stijl op pad

Dit is een leuk idee voor een jubileumcadeau voor je ouders. Reserveer een tafeltje in een mooi restaurant op hun trouwdag. Natuurlijk wil je dat ze er beide tip top uitzien. Je kunt daarom een outfit voor ze selecteren of een nieuwe kopen als je een wat groter budget hebt. Daarna kun je de man naar een barbershop sturen om het gezicht mooi te laten verzorgen en de vrouw naar de kapper. Zo worden ze helemaal verwend op hun jubileumdag.

Populairste producten in de Ideeshop: