Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Babykamer inrichten: met deze items maak je de kinderkamer persoonlijk en uniek

kinderkamer babykamer ideefabriek inspiratie

Wanneer je in verwachting bent, ga je je natuurlijk voorbereiden op de komst van de kleine. Een belangrijk en vooral leuk onderdeel is de babykamer. Ledikant, commode, schommelstoel; de lijst met musthaves gaat maar door en door. Maar hoe creëer je nu een persoonlijke en unieke babykamer? Wij geven je hieronder inspiratie voor een persoonlijke touch in je inrichting.

Foto’s

Laten we beginnen met een heel voor de hand liggend idee: foto’s. In de babykamer kun je fotolijstjes neerzetten of ophangen. Ideeën voor foto’s:

  • Foto van jullie tweetjes, de trotse ouders
  • Foto van een van de echo’s
  • De foto die je hebt gebruikt om het blije nieuws bekend te maken op social media
  • Foto van de zwangerschapstest
  • Foto van de babyshoot die je na geboorte gaat doen

Maak het extra persoonlijk met een custom made fotolijst. Wij bedrukken een tekst – zoals naam, datum – en jij vult de lijst met een foto:

Gipsafdruk van de kleine

Je hoort ouders vaak zeggen; de tijd gaat zo snel. Hoe leuk is het dan om het kleine handje of voetje van de baby te vereeuwigen? Dit kan met een gipsafdruk. Via Bol.com kun je een doosje met standaard kopen, die ook nog eens leuk staat in de babykamer. Je koopt ‘m hier.

Familie

Ook een mooi idee voor de kamer van de kleine; betrek je familie erbij. Dit kan op allerlei manieren. Vraag of zij op een klein briefje – kan bijvoorbeeld in de vorm van een hart – een boodschap willen opschrijven voor jullie baby. Die kun je vervolgens bundelen, inlijsten en ophangen. Of maak een familieboom en hang dit boven het ledikantje.

Herinneringenbox

Verzamel alle mooie momenten, herinneringen en aandenken van de baby in een glazen box. Denk aan de echofoto’s, het geboortepakje, geboortekaartje en wenskaarten. Geef dit een mooi plekje op de babykamer zodat je er altijd naar kan terugkijken. Voor jullie kind is het later ook waardevol om te hebben. Bij Ideefabriek koop je mooie glazen boxen, met eventueel een persoonlijke bedrukking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam van jullie kleine. Check hier:

Gebruik items van je eigen babykamer

Ga eens langs bij je ouders en vraag of zij nog spullen hebben die vroeger op jouw babykamer stonden. Dit kan een knuffel zijn, voorleesboekje of een schilderijtje. Hoe leuk zou het zijn om die nu te gebruiken voor het kamertje van je eigen kind.

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek