Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

De meiden achter Ideefabriek

Hi! Wij zijn Suzanne en Carin. Vanaf de middelbare school vriendinnen en sinds 2018 ook oprichter en trotse eigenaar van Ideefabriek. 

Het idee voor Ideefabriek is ontstaan waar alle goede ideeën ontstaan: in de kroeg. Op een bierviltje hebben wij wat steekwoorden opgeschreven, maar dit was slechts het begin. Het bierviltje werd een A4’tje, daarna een volwaardige brainstorm en ruim een jaar later was Ideefabriek ‘out in the open’.

Wat doet Ideefabriek? In een notendop: wij helpen je bijzondere momenten onvergetelijk te maken. Met onze inspiratie creëren we verbinding op een verjaardag, kraamfeest, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid.

Op onze blog geven we tal van inspiratie. Er staan inmiddels honderden ideeën op waar je zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om via onze webshop originele producten te kopen.

Naast onze blog en webshop zijn we ook in te zetten voor ideeën op maat. Zowel voor particulieren als bedrijven. Denk hierbij aan evenementen, bedrijfspakketten en branded content. Wil je daar meer over weten? 

Ideefabriek
Zoek