Over ons

Hi! Wij zijn Carin en Suzanne. Vanaf de middelbare school vriendinnen en sinds 2016 ook oprichter & trotse eigenaar van Ideefabriek.

Het idee voor Ideefabriek is ontstaan waar alle goede ideeën ontstaan; in de kroeg. Op een bierviltje hebben wij wat steekwoorden opgeschreven, dit was slechts het begin. Het bierviltje werd een A4’tje, het A4’tje een volwaardige brainstorm en ruim een jaar later is Ideefabriek ‘out in the open’.

Wat doet Ideefabriek? In een notendop: een platform bomvol onze eigen originele ideeën voor bijzondere momenten. Met onze inspiratie creëren we verbinding op een verjaardag, kraamfeest, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid.

Op onze blog geven we tal van inspiratie. Er staan inmiddels honderden ideeën op waar je zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om via onze webshop bijpassende originele producten te kopen. Scheelt jou weer werk!

Naast onze blog en webshop zijn we ook in te zetten voor ideeën op maat. Zowel voor particulieren als bedrijven. Denk hierbij aan evenementen, bedrijfspakketten en branded content. Wil je daar meer over weten? Kijk dan eens onder het kopje ‘Zakelijk’ in ons menu. Daar vind je verschillende mogelijkheden. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen door even een mailtje te sturen naar info@ideefabriek.com.

Suzanne en Carin ideefabriek foto samen

Even voorstellen

Ideefabriek voorstellen dit is Carin
Oprichter, CEO, Contentkoningin, Creatieveling, Ideemachine

Carin

Dit is Carin, volgens Suzanne:
Een bezige bij met een creatief brein. Tovert de hele dag een lach op je gezicht en kan grapjes maken op commando. Ze is een #fitgirl met een voorliefde voor alle foute reality shows die ze ‘s ochtends op een nuchtere maag bekijkt.

Ideefabriek voorstellen dit is Suzanne
Oprichter, CEO, Inpak-minion, CreaBea, Zakelijke Praatpaal

Suzanne

Dit is Suzanne, volgens Carin:
Een vrolijke, goedlachse blondine met een jaloersmakend doorzettingsvermogen. Kan onderhandelen als geen ander, weet het roddelblad Privé uit haar hoofd en heeft een grote passie voor het veelvoudig gebruik van emoji's.

Slim ondernemen in tijden van corona: Ideefabriek

Video in samenwerking met KNAB.

Artikel in Bruid & Bruidegom Magazine

(klik op afbeelding om het artikel te lezen)