Hoi! Wij zijn Carin & Suzanne, bedenkers van Ideefabriek. Naast bedenkers van dit geweldige platform, zijn wij al 10 jaar vriendinnen. Tijdens een saaie les Duits is de vriendschappelijke vonk overgesprongen en sindsdien gaan wij al serie kijkend, chips etend en feestend door het leven.

Ideefabriek is opgericht door Carin & Suzanne in oktober 2016. Het idee is ontstaan waar alle goede ideeën ontstaan; in de kroeg. Op een bierviltje hebben wij wat steekwoorden opgeschreven, dit was slechts het begin. Het bierviltje werd een A4’tje, het A4’tje een volwaardige brainstorm en ruim een jaar later is Ideefabriek ‘out in the open’.

Ideefabriek is een platform met ideeën voor bijzondere momenten. Iedereen zit wel eens met de handen in het haar, omdat ze even niets creatiefs kunnen bedenken. Wij willen je daar graag mee helpen en je laten shinen op die verjaardag, bruiloft of babyshower.

Dit is Suzanne, volgens Carin:
Een vrolijke, goedlachse blondine met een jaloersmakende doorzettingsvermogen. Kan onderhandelen als geen ander, weet het roddelblad Privé uit haar hoofd en heeft een grote passie voor emoji’s.

Dit is Carin, volgens Suzanne:
Een bezige bij met een creatief brein. Tovert de hele dag een lach op je gezicht en kan grapjes maken op commando. Ze is een #fitgirl met een voorliefde voor alle foute reality shows die ze ‘s ochtends op een nuchtere maag bekijkt.