Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Let's talk details

GARANTIE BIJ BESCHADIGD OF KAPOT ARTIKEL

We zorgen er altijd voor dat alle bestellingen  zorgvuldig verpakt worden, zodat ze niet beschadigd kunnen worden onderweg. Is jouw bestelling toch beschadigd aangekomen? Dat is natuurlijk super vervelend. Wij gaan uiteraard samen met jou op zoek naar een passende oplossing. Wat kun je het beste doen? Stuur ons de volgende informatie toe in een email: info@ideefabriek.com (binnen 7 kalenderdagen na de dag van bezorging) en wij nemen z.s.m. contact met je op voor een oplossing:

  1. Een mailtje met je gegevens, bestelnummer en beschrijving wat er kapot/beschadigd is.
  2. Zes foto’s van de schade. We hebben de volgende foto’s nodig:
  • Één foto van de hele buitenkant van het pakket. Zorg ervoor dat het verzendlabel en eventuele schade aan de buitenkant duidelijk zichtbaar is.
  • Één foto van het geopende pakket. Vanaf de bovenkant genomen, hierbij moet de inhoud en binnenverpakking goed te zien zijn.
  • Één foto van de binnenverpakking. Dit zijn de verpakkingsmaterialen die je aantreft rondom jouw artikel en in de verpakking. Denk aan bijvoorbeeld bubbeltjesplastic, opvulmateriaal etc.
  • Één foto van het gehele beschadigde artikel. Zorg ervoor dat het volledige artikel zichtbaar is.
  • Één detailfoto van de concrete schade. Dit gaat om de schade die zichtbaar is op het artikel.
  • Één foto van het verzendlabel op de verpakking. Zorg dat de informatie op het label goed zichtbaar is.

3. Bewaar de beschadigde inhoud, de doos en al het verpakkingsmateriaal tot je van ons een seintje krijgt dat je het weg mag gooien. Wij sturen je een mailtje wanneer je kunt weggooien. In de tussentijd zorgen we uiteraard wel voor een oplossing voor jou.

OVERIGE KLACHTEN

We kunnen het ons natuurlijk niet voorstellen, maar mocht je een klacht hebben dan kun je ons uiteraard contacten! Je kunt dan een mailtje sturen info@ideefabriek.com en wij zullen proberen een passende oplossing te vinden. 

Mochten wij er samen niet uitkomen is er een mogelijkheid om je klacht aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie.

Zoek