Garantie

Wij zijn super enthousiast over onze artikelen en doen natuurlijk ons best om deze in goede conditie bij jou af te leveren. Helaas pindakaas kan het wel eens voorkomen dat een bestelling beschadigd tijdens het verzenden, je kunt dan aanspraak maken op de garantie. Je bent wettelijk verplicht om binnen twee maanden na het opmerking van het gebrek dit bij ons te melden. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@ideefabriek.com o.v.v. ‘garantie’ en vermeldt in de e-mail het ordernummer, het gebrek en stuur een foto mee. Als het gebrek dan binnen de garantie valt, zullen wij zo snel mogelijk zorgen voor reparatie of vervanging van het artikel.

Klachten

We kunnen het ons natuurlijk niet voorstellen, maar mocht je een klacht hebben dan kun je ons uiteraard contacten! Je kunt dan een mailtje sturen info@ideefabriek.com en wij zullen proberen een passende oplossing te vinden. 

Mochten wij er samen niet uitkomen is er een mogelijkheid om je klacht aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie http://ec.europa.eu/odr.