Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, woe en do 🚚 |
Bestel snel! Volgend verzendmoment:
Winkelwagen

Let's talk details

LEVERTIJD

Reguliere pakket- en brievenbuspost 

Voor een groot deel van onze producten hanteren wij drie verzendmomenten per week: maandag, woensdag en donderdag. Het verzendschema ziet er als volgt uit:

BesteldagVerzenddag
Maandag voor 12.00 uurMaandag
Maandag na 12.00 uurWoensdag
DinsdagWoensdag
Woensdag voor 12.00 uurWoensdag
Woensdag na 12.00 uurDonderdag
Donderdag voor 12.00 uurDonderdag
Donderdag na 12.00 uurMaandag
Vrijdag Maandag
ZaterdagMaandag
Zondag Maandag 

Zodra je bestelling gereed is, ontvang je van ons een verzendbevestiging per e-mail. Wordt jouw bestelling als een pakket verstuurd? Dan ontvang je een track-and-tracecode. Zo kun je makkelijk je bestelling zelf volgen. Brievenbuspost wordt verstuurd zonder track-and-tracecode. Bij alle bestellingen geldt: wij zijn afhankelijk van PostNL hoe snel je pakket/post bezorgd wordt. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen dit proces ook niet versnellen.

Illustraties

Alle illustraties (ook printables) hebben een langere levertijd. De illustraties worden verstuurd (per post of e-mail) binnen 7 werkdagen. Heb je een illustratie op papier besteld? Zodra het pakket wordt verzonden, ontvang je een track-and-tracecode zodat je de zending zelf kunt volgen.

Printables 

Heb je een gepersonaliseerde printable besteld? Dan ontvang je per e-mail jouw custom made product binnen 3 werkdagen. Met uitzondering van gepersonaliseerde illustraties (levertijd 7 werkdagen). Bij kant-en-klare printables ontvang je je digitale download direct na het plaatsen van je bestelling. Bij elk product staat duidelijk aangegeven welke verzendmethode van toepassing is.

Feestdagen

Op reguliere feestdagen is Ideefabriek gesloten en verzenden wij geen bestellingen. Eventuele aangepaste verzendmomenten communiceren we dan t.z.t. duidelijk op de website.verzending

Heeft je bestelling haast? Geef dit dan aan in de opmerkingen, dan doen wij ons best om het zo snel mogelijk voor je te verzenden. De verzendkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze producten. Bij het afrekenen zie je de totale verzendkosten van je bestelling.

Afhankelijk van het gewicht en grootte van het product zullen wij het versturen in een envelop, brievenbusdoos of als pakket. Je ontvangt een track-en-trace code zodat je zelf het pakketje kunt volgen.

 • De verzendkosten voor kraskaarten zijn €3,60
 • De verzendkosten voor producten die wij in een brievenbusdoos kunnen versturen zijn €3,99.
 • De producten die niet door de brievenbus passen versturen wij met pakketpost €6,25. 

Wij verzenden de pakketjes met DHL of PostNL en ze worden doorgaans de volgende werkdag bij jou afgeleverd. Wij geven de pakketten op tijd mee aan de koerier maar er kan uiteraard wel vertraging ontstaan bij de verzendpartner. Hier hebben wij helaas geen invloed op en kunnen dit ook niet voorzien.  

Wil je je bestelling ophalen? Dat kan van maandag t/m donderdag bij ons kantoor in Vorschoten, stuur ons een e-mail (info@ideefabriek.com) om een ophaalafspraak te maken.

Gratis verzending van je bestelling vanaf €75,-.
 
 
 

Verzending BE

De verzendkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze producten. Bij het afrekenen zie je de totale verzendkosten van je bestelling.

Afhankelijk van het gewicht en grootte van het product zullen wij het versturen in een envelop, brievenbus- of verzenddoos. De verzendkosten voor kraskaarten zijn €5,95 (dit versturen wij per brievenbuspost in een envelop, deze zendingen hebben geen track-en-tracecode). De verzendkosten voor alle andere producten zijn €6,75.

De verzending is door PostNL en zij bezorgen doorgaans binnen 1-2 werkdagen in België. Er kan altijd vertraging ontstaan bij PostNL, hier hebben wij helaas geen invloed op en kunnen dit ook niet voorzien.

Gratis verzending van je bestelling vanaf €75,-.

retourneren

Wij hopen natuurlijk dat de bestelling helemaal naar wens is en dat je super enthousiast bent! Mocht dit toch niet het geval zijn dan kun je jouw bestelling uiteraard naar ons retour sturen. Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden voor retourneren: 

 • Het artikel mag niet beschadigd zijn
 • Het artikel moet in de originele verpakking retour gestuurd worden

Je kunt je retour aanmelden via info@ideefabriek.com of je kunt het modelformulier voor herroeping invullen en aan ons sturen.

Artikel(en) retour zenden:

 1. Check of je retourzending aan de voorwaarden voldoet
 2. Schrijf op een briefje je naam een bestelnummer zodat wij weten dat de retourzending van jou is
 3. Verpak de artikelen in de originele verpakking
 4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
  Ideefabriek 
  Rouwkooplaan 5
  2251 AP Voorschoten
 5. Frankeer je retourzending en verstuur het bij een PostNL servicepunt. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.
 6. Wij zullen na ontvangst van je retour binnen 14 dagen het orderbedrag van het artikel terugstorten op jouw bankrekening.

Wij raden je aan het kopie verzendbewijs te bewaren met het track-and-tracenummer. Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer het pakket niet bij ons aankomt.