Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Let's talk details

LEVERTIJD

Reguliere pakket- en brievenbuspost 

Een groot deel van onze producten verzenden wij elke werkdag. Het verzendschema ziet er als volgt uit:

Besteldag

Verzenddag

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Maandag

Zaterdag

Maandag

Zondag

Maandag

Zodra je bestelling gereed is, ontvang je van ons een verzendbevestiging per e-mail en een track-and-tracecode. Zo kun je makkelijk je bestelling zelf volgen. Met uitzondering van brievenbuspost naar België. Deze bestellingen worden verstuurd zonder track-and-tracecode.  

Bij alle bestellingen geldt: wij zijn afhankelijk van PostNL of DHL hoe snel je pakket/post bezorgd wordt. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen dit proces ook niet versnellen.

Afwijkende levertijd: gepersonaliseerde items

Onze gepersonaliseerde items worden met de hand gemaakt en hebben daarom een langere levertijd. Heb je een gepersonaliseerd product besteld? Dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling binnen 4 werkdagen verzonden is. Op de productpagina’s van de desbetreffende items staat aangegeven of er sprake is van een afwijkende levertijd. Het verzendschema van gepersonaliseerde items ziet er als volgt uit:

Besteldag

Verzenddag

Maandag

Uiterlijk donderdag

Dinsdag

Uiterlijk vrijdag

Woensdag

Uiterlijk maandag

Donderdag

Uiterlijk dinsdag

Vrijdag

Uiterlijk woensdag

Zaterdag

Uiterlijk donderdag

Zondag

Uiterlijk donderdag

Mocht je andere niet gepersonaliseerde items erbij hebben besteld, dan versturen wij alles in Ă©Ă©n pakket en zullen die dus ook een afwijkende levertijd hebben. Zodra je bestelling gereed is, ontvang je van ons een verzendbevestiging per e-mail en een track-and-tracecode. Zo kun je makkelijk je bestelling zelf volgen.

Afwijkende levertijd: printables 

Heb je een gepersonaliseerde printable besteld? Dan ontvang je per e-mail jouw custom made product binnen 3 werkdagen. Bij kant-en-klare printables ontvang je je digitale download direct na het plaatsen van je bestelling. Bij elk product staat duidelijk aangegeven welke verzendmethode van toepassing is.

Feestdagen

Op reguliere feestdagen is Ideefabriek gesloten en verzenden wij geen bestellingen. Eventuele aangepaste verzendmomenten communiceren we dan t.z.t. duidelijk op de website.

verzending

De verzendkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze producten. Bij het afrekenen zie je de totale verzendkosten van je bestelling.

Afhankelijk van het gewicht en grootte van het product zullen wij het versturen in een envelop, brievenbusdoos of als pakket. Je ontvangt een track-en-trace code zodat je zelf het pakketje kunt volgen.

 • De verzendkosten voor (kras)kaarten zijn €3,80
 • De verzendkosten voor producten die wij in een brievenbusdoos kunnen versturen zijn €4,20.
 • De producten die niet door de brievenbus passen versturen wij met pakketpost €6,50. 

Wij verzenden de pakketjes met DHL of PostNL en ze worden doorgaans de volgende werkdag bij jou afgeleverd. Wij geven de pakketten op tijd mee aan de koerier maar er kan uiteraard wel vertraging ontstaan bij de verzendpartner. Hier hebben wij helaas geen invloed op en kunnen dit ook niet voorzien.  

Wil je je bestelling ophalen? Dat kan van maandag t/m donderdag bij ons kantoor in Vorschoten, stuur ons een e-mail (info@ideefabriek.com) om een ophaalafspraak te maken.

Gratis verzending van je bestelling vanaf €75,-.
 
 
 

Verzending BE

De verzendkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze producten. Bij het afrekenen zie je de totale verzendkosten van je bestelling.

Afhankelijk van het gewicht en grootte van het product zullen wij het versturen in een envelop, brievenbus- of verzenddoos. De verzendkosten voor kraskaarten zijn €5,95 (dit versturen wij per brievenbuspost in een envelop, deze zendingen hebben geen track-en-tracecode). De verzendkosten voor alle andere producten zijn €7.

De verzending is door PostNL en zij bezorgen doorgaans binnen 1-2 werkdagen in België. Er kan altijd vertraging ontstaan bij PostNL, hier hebben wij helaas geen invloed op en kunnen dit ook niet voorzien.

Gratis verzending van je bestelling vanaf €75,-.

retourneren

Wij hopen natuurlijk dat de bestelling helemaal naar wens is en dat je super enthousiast bent! Mocht dit toch niet het geval zijn dan kun je jouw bestelling uiteraard naar ons retour sturen. Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden voor retourneren: 

 • Het artikel mag niet beschadigd zijn
 • Het artikel moet in de originele verpakking retour gestuurd worden

Je kunt je retour aanmelden via info@ideefabriek.com of je kunt het modelformulier voor herroeping invullen en aan ons sturen.

Artikel(en) retour zenden:

 1. Check of je retourzending aan de voorwaarden voldoet
 2. Schrijf op een briefje je naam een bestelnummer zodat wij weten dat de retourzending van jou is
 3. Verpak de artikelen in de originele verpakking
 4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
  Ideefabriek 
  Rouwkooplaan 5
  2251 AP Voorschoten
 5. Frankeer je retourzending en verstuur het bij een PostNL servicepunt. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.
 6. Wij zullen na ontvangst van je retour binnen 14 dagen het orderbedrag van het artikel terugstorten op jouw bankrekening.

Wij raden je aan het kopie verzendbewijs te bewaren met het track-and-tracenummer. Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer het pakket niet bij ons aankomt.

Search