Levertijd

Levertijd

Let op: de webshop is gesloten van 1 december 2021 t/m maart 2022 📦

Wij versturen je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen (maandag t/m vrijdag). Houd er tijdens het bestellen rekening mee dat er op maandag geen brievenbuspost bezorging is door PostNL. Dit betekent dat als je op vrijdag, zaterdag of zondag je bestelling plaatst en deze wordt verzonden via de reguliere brievenbuspost (verzendkosten €4,10 of lager), je pakketje pas op z’n vroegst dinsdag in de bus ligt.

Als we je bestelling versturen hebben in een (brievenbus)pakket ontvang je van ons een verzendbevestiging per e-mail met een eventuele track & trace code. Het is daarna afhankelijk van PostNL hoe snel je pakket bezorgd wordt. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

In de avonduren en in het weekend versturen wij geen bestellingen.

Bezorgdatum

Heeft je bestelling haast? Geef dit dan aan in de opmerkingen, dan doen wij ons best om het zo snel mogelijk voor je te verzenden.

Levertijd in Nederland

De verzendkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze producten. Bij het afrekenen zie je de totale verzendkosten van je bestelling.

Afhankelijk van het gewicht en grote van het product zullen wij het versturen in een envelop, brievenbusdoos of verzenddoos.
De verzendkosten zijn als volgt:

 • Stickers zijn €1,92
 • Wenskaarten €2,88

Dit versturen wij per brievenbuspost in een envelop, deze zendingen hebben geen track en trace code. Bestel je stickers of wenskaarten in combinatie met een ander product? Dan zijn de verzendkosten €4,10 (brievenbusdoos) of €6,75* (pakketpost).

 • De verzendkosten voor alle andere producten die wij in een brievenbusdoos kunnen versturen zijn €4,10.
 • Alle producten die niet door de brievenbus passen versturen wij met pakketpost €6,75*.

*Van 20 november t/m 31 december 2021 is het een piekperiode bij PostNL. Zij hanteren in deze periode een piektoeslag van €0,25 voor de verzending van een pakket. De verzendkosten van een pakket zijn in deze periode dan ook €7 i.p.v. €6.75. De piektoeslag is niet van toepassing op brievenbuspakketten en gewone brievenbuspost. 

Verzending naar België

De verzendkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze producten. Bij het afrekenen zie je de totale verzendkosten van je bestelling.

Afhankelijk van het gewicht en grote van het product zullen wij het versturen in een envelop, brievenbusdoos of verzenddoos. De verzendkosten voor stickers en wens- en kraskaarten zijn €3,10 (dit versturen wij per brievenbuspost in een envelop, deze zendingen hebben geen track en trace code). De verzendkosten voor alle andere producten zijn €9,30*.

*Van 20 november t/m 31 december 2021 is het een piekperiode bij PostNL. Zij hanteren in deze periode een piektoeslag van €0,25 voor de verzending van een pakket. De verzendkosten van een pakket zijn in deze periode dan ook €9,55 i.p.v. €9,30.

Bestelling retourneren

Wij hopen natuurlijk dat de bestelling helemaal naar wens is en dat je super enthousiast bent!
Mocht dit toch niet het geval zijn dan kun je jouw bestelling uiteraard naar ons retour sturen.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.
Je krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden voor retourneren: 

 • Het artikel mag niet beschadigd zijn
 • Het artikel moet in de originele verpakking retour gestuurd worden

Je kunt je retour aanmelden via info@ideefabriek.com of je kunt het modelformulier voor herroeping invullen en aan ons sturen.

Artikel(en) retour zenden:

 1. Check of je retourzending aan de voorwaarden voldoet
 2. Schrijf op een briefje je naam een bestelnummer zodat wij weten dat de retourzending van jou is
 3. Verpak de artikelen in de originele verpakking
 4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
  Ideefabriek 
  Heemraadlaan 35
  2352 RG Leiderdorp 
 5. Frankeer je retourzending en verstuur het bij een PostNL servicepunt. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.
 6. Wij zullen na ontvangst van je retour binnen 14 dagen het orderbedrag van het artikel terugstorten op jouw bankrekening.

Wij raden je aan het kopie verzendbewijs te bewaren met het track&trace nummer. Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer het pakket niet bij ons aankomt.