Binnen 1-3 werkdagen verzonden | Gratis verzending vanaf €75,- 📦

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0
Your Cart

let's talk details

LEVERTIJD

Wij versturen je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen (maandag t/m donderdag). Met uitzondering van de gepersonaliseerde illustraties. De 1 tot 3 werkdagen gaan in vanaf de werkdag na je bestelling. Als je op maandag je bestelling plaatst wordt het dus uiterlijk donderdag verstuurd. Houd er tijdens het bestellen ook rekening mee dat er op maandag geen brievenbuspost bezorging is door PostNL. Dit betekent dat als je op vrijdag, zaterdag of zondag je bestelling plaatst en deze wordt verzonden via de reguliere brievenbuspost (verzendkosten €4,10 of lager), je pakketje pas op z’n vroegst dinsdag in de bus ligt.

Als we je bestelling verstuurd hebben ontvang je van ons een verzendbevestiging per e-mail met een eventuele track-and-tracecode. Het is daarna afhankelijk van PostNL hoe snel je pakket bezorgd wordt. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

In de avonduren en van vrijdag t/m zondag versturen wij geen bestellingen.

Feestdagen:
Op de volgende feestdagen is Ideefabriek gesloten en verzenden wij geen bestellingen: Tweede Paasdag, Hemelvaart, Tweede Pinksterdag, Koningsdag, Tweede Kerstdag. 

verzending

Heeft je bestelling haast? Geef dit dan aan in de opmerkingen, dan doen wij ons best om het zo snel mogelijk voor je te verzenden. De verzendkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze producten. Bij het afrekenen zie je de totale verzendkosten van je bestelling.

Afhankelijk van het gewicht en grote van het product zullen wij het versturen in een envelop, brievenbusdoos of verzenddoos.

De verzendkosten* zijn als volgt:

 • Kraskaarten €2,88

Dit versturen wij per brievenbuspost in een envelop, deze zendingen hebben geen track en trace code. Bestel je kraskaarten in combinatie met een ander product? Dan zijn de verzendkosten €4,10 (brievenbusdoos) of €6,75 (pakketpost).

 • De verzendkosten voor alle andere producten die wij in een brievenbusdoos kunnen versturen zijn €4,10.
 • Alle producten die niet door de brievenbus passen versturen wij met pakketpost €6,75.

Wil je je bestelling ophalen? Dat kan van maandag t/m donderdag bij ons kantoor in Voorschoten, stuur ons een email (info@ideefabriek.com) om een ophaalafspraak te maken. 

Gratis verzending van je bestelling vanaf €75! 
 *van 20 november t/m 31 december 2022 geldt een piektoeslag voor de verzending van pakketten bij PostNL. De piektoeslag van PostNL bedraagt € 0,25 per pakket en € 0,15 per brievenbuspakje en wordt bovenop jouw gebruikelijke verzendkosten doorberekend.
 

Verzending BE

De verzendkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze producten. Bij het afrekenen zie je de totale verzendkosten van je bestelling.

Afhankelijk van het gewicht en grote van het product zullen wij het versturen in een envelop, brievenbus- of verzenddoos. De verzendkosten voor kraskaarten zijn €4,65 (dit versturen wij per brievenbuspost in een envelop, deze zendingen hebben geen track en trace code). De verzendkosten* voor alle andere producten zijn €9,30.

Gratis verzending van je bestelling vanaf €75!

 *van 20 november t/m 31 december 2022 geldt een piektoeslag voor de verzending van pakketten bij PostNL. De piektoeslag van PostNL bedraagt € 0,25 per pakket en € 0,15 per brievenbuspakje en wordt bovenop jouw gebruikelijke verzendkosten doorberekend.

retourneren

Wij hopen natuurlijk dat de bestelling helemaal naar wens is en dat je super enthousiast bent! Mocht dit toch niet het geval zijn dan kun je jouw bestelling uiteraard naar ons retour sturen. Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden voor retourneren: 

 • Het artikel mag niet beschadigd zijn
 • Het artikel moet in de originele verpakking retour gestuurd worden

Je kunt je retour aanmelden via info@ideefabriek.com of je kunt het modelformulier voor herroeping invullen en aan ons sturen.

Artikel(en) retour zenden:

 1. Check of je retourzending aan de voorwaarden voldoet
 2. Schrijf op een briefje je naam een bestelnummer zodat wij weten dat de retourzending van jou is
 3. Verpak de artikelen in de originele verpakking
 4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
  Ideefabriek 
  Rouwkooplaan 5
  2251 AP Voorschoten
 5. Frankeer je retourzending en verstuur het bij een PostNL servicepunt. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.
 6. Wij zullen na ontvangst van je retour binnen 14 dagen het orderbedrag van het artikel terugstorten op jouw bankrekening.

Wij raden je aan het kopie verzendbewijs te bewaren met het track-and-tracenummer. Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer het pakket niet bij ons aankomt.