Levertijd

Als je op maandag t/m vrijdag vóór 12.00 je bestelling plaatst zullen wij het de volgende werkdag verzenden. De meeste pakketjes worden bezorgd in je brievenbus. Houd er tijdens het bestellen rekening mee dat er op maandag geen postbezorging is door PostNL. Dit betekent dat als je vrijdag na 12.00 uur, op zaterdag of op zondag je bestelling plaatst, je pakketje pas op z’n vroegst dinsdag in de bus ligt.

Verzending in Nederland

De verzendkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze producten. Bij het afrekenen van je producten zul je de totale verzendkosten zien.

Afhankelijk van het gewicht en grote van het product zullen wij het versturen in een luchtkussenenvelop of brievenbusdoos. De verzendkosten voor stickers zijn €1,82 en wenskaarten €2,73. De verzendkosten voor alle andere producten die wij in een brievenbusdoos kunnen versturen zijn €4,00. Als het niet door de brievenbus past zijn de verzendkosten €6,75.

Alle verzendingen van €1,82 en €2,73 worden verstuurd via brievenbuspost. Mocht je het als brievenbuspakketje willen versturen met een track en trace code, stuur ons dan eerst even een mailtje.

Verzending naar België

De verzendkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze producten. Bij het afrekenen van je producten zul je de totale verzendkosten zien.

Afhankelijk van het gewicht en grote van het product zullen wij het versturen in een luchtkussenenvelop of brievenbusdoos . De verzendkosten voor stickers en wenskaarten zijn €3. De verzendkosten voor alle andere producten zijn €9.

Let op, de verzendingen naar België hebben geen track en trace code en wij zijn ook niet aansprakelijk in het geval het pakketje kwijtraakt. Mocht je het pakketje willen verzenden met een track en trace code, stuur ons dan eerst even een mailtje. De verzendkosten zijn dan hoger (€13) en dan sturen we je een factuur toe.

[update 28-4]: PostNL heeft het momenteel ontzettend druk en er is vertraging bij het bezorgen van de post. Wij versturen de pakketten meestal al dezelfde of de volgende dag. Helaas hebben wij geen invloed op de snelheid van bezorgen en wij kunnen geen indicatie geven wanneer het bezorgd zal worden. De brievenbuspakketjes hebben geen track en trace code. Bij al onze klanten in België zijn de pakketjes aangekomen maar soms met een aantal weken vertraging. 

cadeau gift verjaardag

Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat de bestelling helemaal naar wens is en dat je super enthousiast bent!
Mocht dit toch niet het geval zijn dan kun je jouw bestelling uiteraard naar ons retour sturen.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.
Je krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden voor retourneren: 

 • Het artikel mag niet beschadigd zijn
 • Het artikel moet in de originele verpakking retour gestuurd worden

Je kunt je retour aanmelden via info@ideefabriek.com of je kunt het modelformulier voor herroeping invullen en aan ons sturen.

 Artikel(en) retour zenden:

 1. Check of je retourzending aan de bovenstaande voorwaarden voldoet
 2. Verpak de artikelen in de originele verpakking
 3. Schrijf het retouradres op de verpakking:
  Ideefabriek 
  Heemraadlaan 35
  2352 RG Leiderdorp 
 4. Frankeer je retourzending en verstuur het bij een PostNL servicepunt. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.
 5. Wij zullen na ontvangst van je retour binnen 14 dagen het orderbedrag terugstorten op jouw bankrekening.

Wij raden je aan het kopie verzendbewijs te bewaren met het track&trace nummer. Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer het pakket niet bij ons aankomt.