Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Babyshower organiseren: 5 stappen naar de perfecte babyshower

Printable Ideefabriek babyvoorspellingen baby babyshower voorspelling

Ga jij een babyshower organiseren? Dan wil je natuurlijk de leukste, beste en meest originele babyshower ooit organiseren. Volg deze stappen en je maakt een onvergetelijke indruk achter bij de toekomstige ouders. 

Stap 1: Versieren

Vier je de babyshower bij iemand thuis? Dan is het een goed idee om de ruimte aan te kleden. Denk aan ballonnen, lampionnen, maar ook slingers. Hier kun je drie leuke do-it-yourself slingers vinden. Of wat dacht je van een eucalyptus krans aan de deur. Cute!

Stap 2: Hapjes en drankjes

Zodra de gasten binnenkomen is het leuk om ze te voorzien van een hapje en een drankje. Wil je schattige hapjes in het roze of blauw? Dan zien er online tal van leuke recepten te vinden. Maar mocht je dat niet nodig vinden, dan hebben wij ook heerlijke recepten voor borrelhapjes en limonadetaps.

Stap 3: Babyshower spelletjes

Wanneer je een babyshower organiseert is het verstandig om een programma voor te bereiden. Babyshower spelletjes zijn the way to go! Deze babyshower spellen zorgen ervoor dat de babyshower een doorslaand succes wordt:

Stap 4: Cadeautjes

En natuurlijk moet je de cadeautjes niet vergeten! Een babyshower is het perfecte moment om de aanstaande ouders te verwennen met cadeautjes. Zo kun je een schattig handgemaakte rompertje cadeau doen of kun je één van onze favorieten babycadeautjes geven.

Stap 5: Voorspellingen doen voor de baby

Eén van de musthaves op een babyshower is voorspellingen doen over de baby. Het is een leuk gespreksonderwerp voor jou en je gasten en een leuke herinnering voor later natuurlijk. Shop hier superleuke voorspellingen:

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Search