Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Goedkope babyspullen: hier shop je voordelige items voor jouw kleine

ideefabriek babysokken sokken panda beer tijger

Alleen al bij het zien van de baby uitzetlijst weet je: dit kan in de papieren lopen. Hoeveel geld je uitgeeft aan je kleintje heb je helemaal zelf in de hand. Wij hebben een budgettip: kijk eens bij deze adresjes en scoor voordelige babyitems.

Vinted

Op Vinted kun je tweedehands items kopen en verkopen. Dit kan babykleding zijn, maar ook kinderwagens, speelgoed of kindermeubelen. Wat handig is aan dit platform, is dat je kunt zoeken op verschillende categorieën. Denk aan maat, merk en kleur. Wil je een geboortepakje van een merk die je stiekem te duur vindt? Kijk dan eens of er eentje te koop staat op Vinted. Wie weet scoor je een goede deal. Als je de babyproducten later zelf niet meer nodig hebt, kun je ze ook weer op dit platform verkopen.

Marktplaats

Kan niet aan dit lijstje ontbreken: Marktplaats. Ook een platform waar je tweedehands items kunt scoren. Op zoek naar wat grotere items die je wilt afhalen? Dan kun je makkelijk aangeven wat de afstand mag zijn tussen jou en de adverteerder.

Facebookgroepen

Facebook wordt steeds minder populair, maar is nog steeds een goede plek om voordelige babyproducten te scoren. Er zijn speciale Facebookgroepen waar mensen gratis of voordelige items aanbieden die je dan kunt afhalen. Wie weet zit daar iets tussen wat jij perfect kunt gebruiken.

Reclamefolder

Houd de aanbiedingen in de gaten. Dit kan heel makkelijk via Relamefolder, een verzamelplatform van alle aanbiedingen van winkels in Nederland. Op zoek naar iets specifieks? Dan kun je hier makkelijk zoeken of het in een folder staat door het product of merk in de zoekbalk in te vullen.

Kringloop en vrijmarkt

Natuurlijk kun je niet alleen online goedkope items voor je baby uitzetlijst scoren. Ook offline zijn er genoeg plekken: zoals de kringloop of een vrijmarkt. Neem maar eens een kijkje en je gaat gegarandeerd met iets leuks (en voordeligs) naar huis.

Lees ook:

Search