Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Ik ben zwanger! Zo vertel je in een groot gezelschap dat je in verwachting bent

ideefabriek onthullingsbox ideefabriek zwanger zwangerschapsaankondiging pregnant origineel babysokken baby

Ben je in een groot gezelschap? Dan kan het nog wel eens een uitdaging zijn om iedereen zijn aandacht te trekken om het nieuws bekend te maken dat je zwanger bent. Hier wat suggesties.

Kraskaart

Geef iedereen een Ideefabriek-kraskaart. Tijdens het krassen komen ze erachter dat je zwanger bent, want onder de krassticker staat jullie fantastische nieuws. Hoe leuk! Extra pluspunt: dit is een originele maar ook zeker voordelige manier. Bekijk in onze webshop onze kraskaarten:

Onthullingskaart

Deel jullie geweldige nieuws op een bijzondere manier met deze prachtige goudfolie onthullingskaart. Plak simpelweg de echofoto in de kaart of mooie boodschap en geef het als cadeau. Zo wordt jullie speciale geheim op een onvergetelijke manier onthuld!

Printable

Voor de DIY’ers onder ons. Bestel deze printable en print je eigen onthullingskaart:

Onthullingsbox

Vertel het bijzondere nieuws met een Ideefabriek-onthullingsbox. We hebben twee soorten. Bij de een zie je zodra je de box openmaakt in de flap jullie nieuws staan. In de box zit verder nog superschattige sokjes van Hektik om de box compleet te maken. In de andere box staat er in de flap wat diegene moet doen: de ballon in de box opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die wij meesturen. In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw vraag of boodschap. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met de vraag of boodschap op de grond. Shop deze originele zwangerschapsaankondiging hier:

Message in the bottle

Onthul jullie blije nieuws met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jouw bericht. Als jij de kaart geeft, pakt de ontvanger het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je zwangerschap te onthullen.

Onthullingswoordzoeker

Een originele manier om aan te kondigen dat je in verwachting bent: dat is onze onthullingswoordzoeker. Geef de onthullingswoordzoeker aan degene die je het blije nieuws wilt vertellen. Hij of zij plaatst vervolgens het onthullingsblad over de woordzoeker. Door de rondjes op het onthullingsblad verschijnt er ineens jullie mooie nieuws. Je kunt kiezen uit diverse onthullingsboodschappen. Bekijk hier meer details:

Ballonkaart

Geef een Ideefabriek-ballonkaart. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdek wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat dat jij zwanger bent. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, moet diegene de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle beelden, informatie en shop de ballonkaart hier:

Cadeaubox

Wil je je zwangerschap bekendmaken met een zwangerschapstest, echo of bijvoorbeeld een slabbetje? Dan is deze op maat gemaakte cadeaubox iets voor jou! Wij bedrukken jouw speciale boodschap (boven- en binnenkant) op de box, waardoor dit moment nog specialer wordt. Jij vult de box vervolgens zelf met een babyitem waardoor jullie nieuws niet te missen is. 

Acryl cirkel

Op een leuke manier aan de wereld vertellen dat je in verwachting bent? Gebruik onze gepersonaliseerde cirkel van acryl. Deze zwangerschapsaankondiging kun je aan iemand cadeau doen of gebruik de acryl cirkel voor de perfecte foto voor jullie zwangerschapsaankondiging op social media:

Message on de bottle

Vervang het originele label van het wijntje of biertje met een Ideefabriek-etiket. Op het etiket kun je dan schrijven dat je in verwachting bent. Geef vervolgens iedereen een drankje met jullie label erop. 

Andere ideetjes:

  • Maak een groepsfoto en zorg dat jij de leiding neemt. Wanneer je op de zelfontspanner klikt en je terug rent om in positie te gaan staan, kun je zeggen in plaats van ‘say cheese’ ‘say ik ben zwanger’.
  • Verwerk het nieuws in een spelletje. Wanneer je bijvoorbeeld 30 Seconds speelt kun je een woord op het kaartje vervangen met het woord ‘zwanger’. Speel je Monopoly en moet je een kaartje pakken? Dan moet je de tekst altijd hardop voorlezen. Dan kun je bijvoorbeeld net doen alsof er op het kaartje staat: ‘vertel iedereen dat je zwanger bent.’
  • Koop een fotoboek en plak op de eerste pagina de echo-foto. Vertel het gezelschap dat je een fotoboek hebt gemaakt van bijvoorbeeld een reis. Laat het boek vervolgens rondgaan.
  • Neem iemand van het gezelschap in vertrouwen en vertel het blije nieuws. Vraag aan hem/haar of hij/zij een speech wilt houden voor de groep. De speech eindigt met: ‘ik wil graag proosten op iemand hier in de ruimte. Want zij is namelijk zwanger.’ Vervolgens ontstaat er een soort Wie is de Mol-effect en kijkt iedereen verbaasd om zich heen. Uiteraard onthul je daarna dat jij dit bent.

Lees ook:

Zoek