Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Jongen of meisje: populaire ideeën voor een gender reveal party

Gender reveal boy or girl

Gender reveal feestjes zijn een speciale manier om het geslacht van jullie kleintje te onthullen. Van creatieve tot klassieke ideeën, er zijn talloze manieren om deze bijzondere aankondiging te maken. Laten je inspireren door deze geliefde opties.

Rookkanon

Een populair gender reveal idee is het gebruik van een rookkanon. Dit is een eenvoudige, maar superleuke manier om het geslacht van jullie baby te onthullen. Laat de aanstaande ouders op een afgesproken moment het rookkanon afvuren, waarbij roze of blauwe rook uitbarst om het geslacht aan te kondigen aan vrienden en familie.

Gender reveal ballon

Gebruik deze leuke ballon om het geslacht van je baby bekend te maken. In één klap weten jullie en/of jullie gasten wat het wordt! Deze gender reveal ballon is zwart en gevuld met blauwe of roze confetti.  Je kunt kiezen om de gender reveal ballon te vullen met helium of zelf op te blazen. Wanneer het moment eindelijk daar is, prik je de gender reveal ballon kapot. Terwijl de confetti in de lucht dwarrelt zal iedereen weten of het een jongen of een meisje is geworden.

Laat de ballonnen maar vallen!

Een ander creatief idee is het gebruik van een gender reveal ballon-dropzak, waar ballonnen in verstopt zitten. Wanneer het tijd is voor de onthulling, trekken de ouders aan een touw waardoor de roze of blauwe ballonnen tevoorschijn komen en het geslacht van de baby onthullen.

Ballonkaart

Geef een Ideefabriek-ballonkaart. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdekt of het een jongen of meisje is! In de ballon zit een briefje waar op staat: Het is een jongen of Het is een meisje.

Voetbal

Voor sportliefhebbers is een onthulling met een voetbal een perfecte keuze. Laat de aanstaande vader of moeder een schot op doel nemen. Wanneer de bal wordt geraakt, zal het roze of blauwe poeder ontploffen in de lucht en het geslacht van de baby onthullen. Het is een leuke en interactieve manier om het nieuws te delen met vrienden en familie. Je koopt deze onthullingsbal op Bol.com.

Eetbare kleurstof

Voor een smakelijke twist aan jullie onthullingsfeest, overweeg het gebruik van eetbare kleurstof. Deze kleurstof kan worden toegevoegd aan verschillende lekkernijen, zoals een gender reveal taart of koekjes. Voeg roze of blauwe kleurstof toe aan het beslag of de vulling van de taart. Wanneer het tijd is voor de onthulling, zal de binnenkant van het gemaakte lekkernij het geslacht van jullie kleintje bekendmaken.

Brandblusser

Last but not least, een brandblusser met roze of blauwe rook is een geweldige keuze voor een unieke gender reveal. Laat de aanstaande ouders de brandblusser gebruiken om een wolk van roze of blauwe rook te creëren, waardoor het geslacht van jullie baby op een fantastische manier wordt onthuld. Je koopt een gender reveal brandblusser op Bol.com.

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek