Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Babyshower spelletjes: inspiratie voor originele spellen (die je zelf kunt printen)

Printable Ideefabriek - Babyshower - Teken de baby

Wat zijn leuke en originele babyshower spelletjes om te doen? Wij denken graag met je mee. Deze babyshower spellen zorgen ervoor dat de babyshower een doorslaand succes wordt.

Onderstaande spellen zijn als printable in onze webshop te bestellen. Als je eenmaal de printable hebt gekocht, is het aan jou om het zelf te printen. Het voordeel is dat je het gelijk na aankoop in je inbox ontvangt! Wil je toch liever kant-en-klaar per post ontvangen? Dat kan! Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Teken de baby

Gaat de baby heel erg op mama lijken of lijkt hij of zij straks sprekend op papa? Wordt het kindje met veel haar geboren of juist helemaal niet? Iedereen is natuurlijk hartstikke nieuwsgierig naar hoe het kleine wondertje eruit komt te zien. Hoe leuk om dit tijdens de babyshower samen te voorspellen. Met deze printable kunnen de gasten een voorspelling doen door de baby te tekenen.

Raad de babydieren

Een leuk spelletje tijdens de babyshower: Raad de babydieren. Test de gasten op hun dierenkennis door ze de babynamen te laten raden van tien dieren.

Raad de prijs

Tijdens het spel Raad de prijs moeten de gasten de prijs van tien baby essentials raden. Want wat kost nu eigenlijk een draagzak en een speen?

Baby abc

Gasten moeten tijdens dit babyshower spelletje achter elke letter een babygerelateerd item opschrijven dat begint met die letter. Wij voorzien je van een invulkaart, de rest is aan jou!

Wensen voor de baby

Geef de gasten op de babyshower deze invulkaart. Op de kaart schrijven ze wensen op voor de baby door de zinnen af te maken. Het is niet alleen een originele bezigheid tijdens het event, het is een uniek aandenken voor de toekomstige ouders én de baby. Zij kunnen dit bewaren en alle lieve woorden later nog eens teruglezen.

Lees ook:

Search