Gratis verzending vanaf €75,- | Vandaag besteld? Verzending binnen 1 - 4 werkdagen 🚚. | Bestel op tijd! Het is erg druk bij de bezorgdiensten.
Winkelwagen

Verrassing! Originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent

2022 jullie worden opa en oma zwangerschapsaankondiging zwanger ideefabriek

Omg! Je bent zwanger! Dat is natuurlijk superspannend, leuk, geweldig en eng tegelijk. Door je lichaam gieren allerlei emoties en natuurlijk wil je dit nieuws van de daken schreeuwen. Maar hoe? Maak je daar maar niet druk om, want wij hebben genoeg leuke en originele ideeën voor je.

Vertel het met een kraskaart

Tijdens het krassen komt hij/zij erachter dat je zwanger bent, want onder de krassticker staat jullie fantastische nieuws. Hoe leuk! Extra pluspunt: dit is een originele maar ook zeker voordelige zwangerschapsaankondiging. Bekijk in onze webshop onze kraskaarten:

Onthullingskaart

Deel jullie geweldige nieuws op een bijzondere manier met deze prachtige goudfolie onthullingskaart. Plak simpelweg de echofoto in de kaart en geef het als cadeau. Zo wordt jullie speciale geheim op een onvergetelijke manier onthuld!

Lijst je echo in

Stop de echo in deze te leuke glazen fotolijst, pak het in en geef het cadeau. Om ‘m extra persoonlijk te maken kunnen wij de glazenlijst bedrukken met een naam, datum of boodschap. Zo kun je op de lijst plaatsen: ‘Ik ben zwanger’ of de uitgerekende datum. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Bekijk hier meer details en foto’s:

Onthullingswoordzoeker

Een originele manier om aan te kondigen dat je in verwachting bent: dat is onze onthullingswoordzoeker. Geef de onthullingswoordzoeker aan degene die je het blije nieuws wilt vertellen. Hij of zij plaatst vervolgens het onthullingsblad over de woordzoeker. Door de rondjes op het onthullingsblad verschijnt er ineens jullie mooie nieuws. Je kunt kiezen uit diverse onthullingsboodschappen. Bekijk hier meer details:

Onthullingsbox

Vertel het bijzondere nieuws met een Ideefabriek-onthullingsbox. We hebben twee soorten. Bij de een zie je zodra je de box openmaakt in de flap jullie nieuws staan. In de box zit verder nog superschattige sokjes van Hektik om de box compleet te maken. In de andere box staat er in de flap wat diegene moet doen: de ballon in de box opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die wij meesturen. In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw vraag of boodschap. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met de vraag of boodschap op de grond. Shop deze originele zwangerschapsaankondiging hier:

Ballonkaart

Geef een Ideefabriek-ballonkaart. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdek wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat dat jij zwanger bent. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, moet diegene de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle beelden, informatie en shop de ballonkaart hier:

Message on de bottle

Vervang huidige label van een flesje wijn of biertje voor een Ideefabriek-etiket. Op het etiket kun je dan schrijven dat je in verwachting bent. Wanneer jullie aan tafel gaan, kun je de wijn presenteren. 

Acryl cirkel

Op een leuke manier aan de wereld vertellen dat je in verwachting bent? Gebruik onze gepersonaliseerde cirkel van acryl. Deze zwangerschapsaankondiging kun je aan iemand cadeau doen of gebruik de acryl cirkel voor de perfecte foto voor jullie zwangerschapsaankondiging op social media:

Message in the bottle

Onthul jullie blije nieuws met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jouw bericht. Als jij de kaart geeft, pakt de ontvanger het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je zwangerschap te onthullen.

Cadeaubox

Geef een gepersonaliseerde cadeaubox. In de box kun je de zwangerschapstest, echo, pakje, speentje of iets anders babygerelateerd stoppen. Bedruk de box met een persoonlijke tekst en je hebt een unieke zwangerschapsaankondiging.

Andere ideetjes:

  • Serveer bij de koffie en thee chocolaatjes met roze en blauwe muisjes.
  • Er is vast wel iemand die in het gezelschap bekend staat als een ‘morser’. Koop een slabbetje met de tekst ‘ik ben zwanger’ of iets in die trant en geef het net voor het eten cadeau.
  • Ben je in een groot gezelschap? Maak een groepsfoto en zorg dat jij de leiding neemt. Wanneer je op de zelfontspanner klikt en je terug rent om in positie te gaan staan, kun je zeggen in plaats van ‘say cheese’ ‘say ik ben zwanger’.
  • Koop een fotoboek en plak op de eerste pagina de echo-foto. Vertel het gezelschap dat je een fotoboek hebt gemaakt van bijvoorbeeld een reis. Laat het boek vervolgens rondgaan.

Lees ook: