Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Vertellen dat je zwanger bent: dit zijn unieke zwangerschapsaankondigingen

Cadeaubox zwangerschapstest zwangerschapsaankondiging Ideefabriek echo zwanger vertellen dat je zwanger bent

Ben je op zoek naar de perfecte manier om te vertellen dat je zwanger bent en wil je een unieke zwangerschapsaankondiging doen? Wij staan klaar met tal van creatieve en originele ideeën om dit geweldige nieuws op een speciale manier te delen.

Ballonkaart

Met de ballonkaart heb je een unieke zwangerschapsaankondiging in handen. Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Blaas de ballon op, doorprik en ontdek de verrassing binnenin! Naast confetti bevat de ballon ook een briefje met de blijde boodschap van je zwangerschap. Wij zorgen ervoor dat dit berichtje veilig in de ballon wordt gestopt. Ontdek hier de details:

Vertel het met een kraskaart

Stel je voor: tijdens het krassen ontdekt hij/zij jullie fantastische nieuws: je bent zwanger! Hoe spannend! En het beste van alles, deze originele zwangerschapsaankondiging is ook nog eens budgetvriendelijk. Ontdek onze selectie kraskaarten in onze webshop en verras je geliefden op een unieke manier met dit geweldige nieuws!

Onthullingskaart

Deel jullie geweldige nieuws op een bijzondere manier met deze prachtige goudfolie onthullingskaart. Plak simpelweg de echofoto in de kaart of schrijf een mooie boodschap en geef het als cadeau. Zo wordt jullie speciale geheim op een onvergetelijke manier onthuld!

Printable

Voor de DIY’ers onder ons. Bestel deze unieke zwangerschapsaankondiging printable en print je eigen onthullingskaart:

Message in the bottle

Op een originele manier vertellen dat je zwanger bent, doe je met onze Message in the bottle. Wij plaatsen jouw persoonlijke boodschap in het flesje. Wanneer je de kaart overhandigt, kan de ontvanger het flesje openen en het berichtje eruit halen. Een unieke manier om jullie zwangerschap te onthullen.

Vertellen dat je zwanger bent met een cadeaubox

Geef een gepersonaliseerde cadeaubox cadeau! In deze box kun je de zwangerschapstest, echofoto, een schattig pakje, een speentje of andere babygerelateerde items stoppen. Personaliseer de box met een speciale tekst en voilà, je hebt een unieke zwangerschapsaankondiging!

Lijst je echo in

Stop de echo in deze te leuke glazen fotolijst, pak het in en geef het cadeau. Om ‘m extra persoonlijk te maken kunnen wij de glazenlijst bedrukken met een naam, datum of boodschap. Zo kun je op de lijst plaatsen: ‘Ik ben zwanger’ of de uitgerekende datum. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Bekijk hier meer details en foto’s:

Onthullingswoordzoeker

Een originele manier om aan te kondigen dat je in verwachting bent: dat is onze onthullingswoordzoeker. Geef de onthullingswoordzoeker aan degene die je het blije nieuws wilt vertellen. Hij of zij plaatst vervolgens het onthullingsblad over de woordzoeker. Door de rondjes op het onthullingsblad verschijnt er ineens jullie mooie nieuws. Je kunt kiezen uit diverse onthullingsboodschappen. Bekijk hier meer details:

Onthullingsbox

Vertel het bijzondere nieuws met een Ideefabriek-onthullingsbox. We hebben twee soorten. Bij de een zie je zodra je de box openmaakt in de flap jullie nieuws staan. In de box zit verder nog superschattige sokjes van Hektik om het geheel compleet te maken. Een andere optie is onze onthullingsbox met ballon. Die moet je opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die wij meesturen. In de ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw vraag of boodschap. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met de vraag of boodschap op de grond. Shop deze originele zwangerschapsaankondiging hier:

Message on de bottle

Vervang huidige label van een flesje wijn of biertje voor een Ideefabriek-etiket. Op het etiket kun je dan schrijven dat je in verwachting bent. Wanneer jullie aan tafel gaan, kun je de wijn presenteren. 

Acryl cirkel

Op een leuke manier aan de wereld vertellen dat je in verwachting bent? Gebruik onze gepersonaliseerde cirkel van acryl. Deze zwangerschapsaankondiging kun je aan iemand cadeau doen of gebruik de acryl cirkel voor de perfecte foto voor jullie zwangerschapsaankondiging op social media:

Lees ook:

Zoek