Verzending op maandag, dinsdag en donderdag | Gratis verzending vanaf €75,-
0
Your Cart

Zoek je een kraamcadeau? Wij verklappen onze favorieten

kraamcadeau knuffel handjes pop baby

Wanneer je op kraambezoek gaat, wil je natuurlijk met een leuk en origineel cadeautje aankomen. Wij hebben onze favoriete en originele kraamcadeaus voor jou op een rij gezet. Hier ga jij de ouders heel blij mee maken!

Milestoneposter

Een origineel kraamcadeau én een unieke manier om de ontwikkeling van je eigen baby vast te leggen: de krasposter van Mini Miles. Met de A3 poster kun je de eerste belangrijke momenten van de baby vastleggen. Van het eerste tandje tot de eerste stapjes; alles leg je op de poster vast.

Gepersonaliseerde glazen items

Neem eens een kijkje bij onze glazen gepersonaliseerde items. Heel waardevol om te gebruiken als memorybox om een box of haarspeldjes of schoentjes in te doen. Of laat een glazen fotolijst bedrukken, als mooie accessoire op de kinderkamer.

Persoonlijke illustratie

Ideefabriek maakt aan de hand van jouw aangeleverde foto’s een custom made illustratie. Wat dacht je van een mooi gezinsportret? Neem hier een kijkje voor dit unieke cadeau:

Milestone kleed

Een baby groeit zo snel, dat het belangrijk is om dit vast te leggen. Voordat je het weet verlaten ze het nest! Met dit kleed kunnen ouders de dagen, weken, maanden en jaren van hun zoon of dochter vastleggen. Dit unieke cadeau shop je bij onder andere Bol.com.

Baby Milestone kleed origineel kraamcadeau ideefabriek
Beeld: Gingerray

Maan of hart lampje voor de babykamer

Dit LED lampje in de vorm van een maan of hart zijn echte eye-catchers voor de babykamer. Super schattig om bijvoorbeeld boven het ledikantje te hangen.

Mijn kraamtijd invulboek

Gebruik dit kraamboek om 30 kraambezoeken te bundelen. Het boek begint met de geboorte. Natuurlijk ontbreken de ouder(s) en broers of zussen niet. Daarna volgen onder andere pagina’s over de zwangerschap, de geboortedag, de kraamweek en de kraamhulp. Bij elk onderwerp is genoeg plaats voor een foto, tekening of kaart.

Kraambox

Maak een kraambox met allerlei cadeautjes. Kan allemaal voor de kleine zijn of voor elk gezinslid één cadeautje. Presenteer het op een originele manier met onze gepersonaliseerde cadeauboxen:

Lees ook: