Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Zoek je een kraamcadeau? Wij verklappen onze favorieten

kraamcadeau knuffel handjes pop baby

Wanneer je op kraambezoek gaat, wil je natuurlijk met een leuk en origineel cadeautje aankomen. Wij hebben onze favoriete en originele kraamcadeaus voor jou op een rij gezet. Hier ga jij de ouders heel blij mee maken!

Gepersonaliseerde glazen items

Neem eens een kijkje bij onze glazen gepersonaliseerde items. Heel waardevol om te gebruiken als memorybox om een box of haarspeldjes of schoentjes in te doen. Of laat een glazen fotolijst bedrukken, als mooie accessoire op de kinderkamer.

Milestone kleed

Een baby groeit zo snel, dat het belangrijk is om dit vast te leggen. Voordat je het weet verlaten ze het nest! Met dit kleed kunnen ouders de dagen, weken, maanden en jaren van hun zoon of dochter vastleggen. Dit unieke cadeau shop je bij onder andere Bol.com.

Baby Milestone kleed origineel kraamcadeau ideefabriek
Beeld: Gingerray

Mijn kraamtijd invulboek

Mijn kraamtijd invulboek voorkant linnen

Gebruik dit kraamboek om 30 kraambezoeken te bundelen. Het boek begint met de geboorte. Natuurlijk ontbreken de ouder(s) en broers of zussen niet. Daarna volgen onder andere pagina’s over de zwangerschap, de geboortedag, de kraamweek en de kraamhulp. Bij elk onderwerp is genoeg plaats voor een foto, tekening of kaart. Shop het boek op Bol.com.

Kraambox

Maak een kraambox met allerlei cadeautjes. Kan allemaal voor de kleine zijn of voor elk gezinslid één cadeautje. Presenteer het op een originele manier met onze gepersonaliseerde cadeauboxen:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek