fbpx

Zoek je een kraamcadeau? Wij verklappen onze 4 favorieten

By 25 januari 2018juli 10th, 2020Baby, Cadeau, Cadeau, Kraambezoek
kraamcadeau knuffel handjes pop baby

Wanneer je op kraambezoek gaat wil je natuurlijk met een leuk en origineel cadeautje aankomen. Wij hebben onze vier favoriete en originele kraamcadeaus voor jou op een rij gezet. Hier ga jij de ouders heel blij mee maken!

Gipsafdruk van handje of voetje

magic art gips box babycadeau kraamcadeauMet dit kraamcadeau kunnen de ouders zelf een mooie tastbare herinnering maken. Je kunt namelijk een doosje kopen waarin je een afdruk kunt maken van het handje of voetje van de baby. Er zit ook nog eens een leuk standaard bij zodat het bijvoorbeeld in de babykamer neergezet kan worden. Het doosje kost rond de €12,- en is hier te koop.

Milestone kleed

Een baby groeit zo snel, dat het belangrijk is om dit vast te leggen. Voordat je het weet verlaten ze het nest! Met dit kleed kunnen ouders de dagen, weken, maanden en jaren van hun zoon of dochter vastleggen. Dit unieke cadeau shop je hier:

Verwenpakket voor moeders

De ouders ontvangen vast een hoop babycadeaus maar hoe fijn is het als jij ook een cadeautje meeneemt voor de mama? Je kunt een heerlijk verwenpakket samenstellen wat zij zeker gaat waarderen. En vooral ook goed kan gebruiken. Je kunt dit verwenpakket bijvoorbeeld samenstellen met: lekkere thee, reep chocolade, tijdschriften, gezichtsmaskertje, geurkaars, cadeaubon voor een pediucurebehandeling, een boek of CD. Of juist spulletjes die ze tijdens haar zwangerschap niet mocht eten of drinken.

Hoe-overleef-ik-een-baby pakket

Dit pakket is vooral leuk voor ouders die net hun eerste kindje hebben gekregen. Je zou een EHBO-koffer kunnen gebruiken om de cadeautjes in te doen samen met een begeleidende kaart die de cadeautjes uitlegt. Ideeën voor de invulling van het pakket zijn:

  • Het boek ‘Hoe overleef je het ouderschap‘ met praktische survivaltechnieken voor kersverse ouders
  • Een tegoedbon voor een avondje oppassen zodat paps en mams even kunnen relaxen
  • Koffie! Het zijn tenslotte korte nachten. Check vooraf of de aanstaande ouders filterkoffie, koffiebonen of koffiecups gebruiken.
  • Een kraambezoekboek, leuk voor de ouders & baby om later nog eens teruglezen, door de slapeloze nachten onthouden ze vast niet alles.
  • Een knijper voor op de neus, voor .. nouja je snapt het wel. 

Bonustip! Is de baby een Amsterdammertje?

Oké nog eentje dan, speciaal voor Amsterdamse baby’s. Deze toffe geboorteslinger is namelijk super tof! Het kan met de handige zuignappen overal in huis opgehangen worden en is een echte eyecatcher voor maar €13,95.

Of shop een tof kraamcadeau in de Ideeshop:

Lees ook: