Skip to main content

Zoek je een kraamcadeau? Wij verklappen onze favorieten

By 25 januari 2018september 28th, 2021Baby, Cadeau, Cadeau, Kraambezoek
kraamcadeau knuffel handjes pop baby

Wanneer je op kraambezoek gaat wil je natuurlijk met een leuk en origineel cadeautje aankomen. Wij hebben onze favoriete en originele kraamcadeaus voor jou op een rij gezet. Hier ga jij de ouders heel blij mee maken!

Milestoneposter

Een origineel kraamcadeau of een unieke manier om de ontwikkeling van je eigen baby vast te leggen: de krasposters van Mini Miles. Met de A4 of A3 poster kun je de eerste belangrijke momenten van de baby vastleggen. Van het eerste tandje tot de eerste stapjes; alles leg je op de poster vast. Bekijk de twee posters hier:

Gipsafdruk van handje of voetje

magic art gips box babycadeau kraamcadeauMet dit kraamcadeau kunnen de ouders zelf een mooie tastbare herinnering maken. Je kunt namelijk een doosje kopen waarin je een afdruk kunt maken van het handje of voetje van de baby. Er zit ook nog eens een leuk standaard bij zodat het bijvoorbeeld in de babykamer neergezet kan worden. Het doosje is hier te koop.

Persoonlijke illustratie

persoonlijke illustratie babyposter baby portret ideefabriek

Beeld: Ideefabriek

Dit noem je nog eens een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau. Ideefabriek maakt aan de hand van jouw aangeleverde foto’s een custom made A4-illustratie. Een babyportret is superleuk om te geven aan ouders, maar ook heel leuk om zelf te bestellen. We kunnen zelfs een naam/namen en datum toevoegen aan de illustratie. Neem hier een kijkje voor dit unieke cadeau:

Milestone kleed

Een baby groeit zo snel, dat het belangrijk is om dit vast te leggen. Voordat je het weet verlaten ze het nest! Met dit kleed kunnen ouders de dagen, weken, maanden en jaren van hun zoon of dochter vastleggen. Dit unieke cadeau shop je hier.

Baby Milestone kleed origineel kraamcadeau ideefabriek

Beeld: Gingerray

Verwenpakket voor moeders

De ouders ontvangen vast een hoop babycadeaus maar hoe fijn is het als jij ook een cadeautje meeneemt voor de mama? Je kunt een heerlijk verwenpakket samenstellen wat zij zeker gaat waarderen. En vooral ook goed kan gebruiken. Je kunt dit verwenpakket bijvoorbeeld samenstellen met: lekkere thee, reep chocolade, tijdschriften, gezichtsmaskertje, geurkaars, cadeaubon voor een pediucurebehandeling, een boek of CD. Of juist spulletjes die ze tijdens haar zwangerschap niet mocht eten of drinken.

Maan of hart lampje voor de babykamer

Dit LED lampje in de vorm van een maan of hart zijn echte eye-catchers voor de babykamer. Super schattig om bijvoorbeeld boven het ledikantje te hangen.

Hoe-overleef-ik-een-baby pakket

Dit pakket is vooral leuk voor ouders die net hun eerste kindje hebben gekregen. Je zou een EHBO-koffer kunnen gebruiken om de cadeautjes in te doen samen met een begeleidende kaart die de cadeautjes uitlegt. Ideeën voor de invulling van het pakket zijn:

  • Het boek ‘Hoe overleef je het ouderschap‘ met praktische survivaltechnieken voor kersverse ouders
  • Een tegoedbon voor een avondje oppassen zodat paps en mams even kunnen relaxen
  • Koffie! Het zijn tenslotte korte nachten. Check vooraf of de aanstaande ouders filterkoffie, koffiebonen of koffiecups gebruiken.
  • Een kraambezoekboek, leuk voor de ouders & baby om later nog eens teruglezen, door de slapeloze nachten onthouden ze vast niet alles.
  • Een knijper voor op de neus, voor .. nouja je snapt het wel. 

Mijn kraamtijd invulboek

Gebruik dit kraamboek om 30 kraambezoeken te bundelen. Wie zijn er allemaal langs gekomen? En hoe hebben ze het bezoek ervaren? Vergeet niet een mooie foto te maken, er is bij elk bezoek genoeg ruimte om deze erbij te plakken.

Het boek begint met de geboorte. Natuurlijk ontbreken de ouder(s) en broers of zussen niet. Daarna volgen onder andere pagina’s over de zwangerschap, de geboortedag, de kraamweek en de Kraamhulp. Bij elk onderwerp is genoeg plaats voor een foto, tekening of kaart.

Gepersonaliseerd Nijntje Boek

Nijntje is altijd een goed idee! Dit boekje is dan ook ontzettend leuk om te geven. Je kunt het namelijk helemaal personaliseren met de naam van het kindje. De naam komt op de voorkant van het boekje te staan en wordt in het hele verhaal gebruikt.

Je koopt het boekje hier.

Of shop een tof kraamcadeau in de Ideeshop:

Lees ook:

Let op! De webshop is gesloten van 1 december 2021 t/m maart 2022 📦