Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Zwangerschap onthullen aan kinderen: zo vertel je dat ze grote broer of zus worden

Acrylbord wit zwangerschapsaankondiging grote broer grote zus zwanger baby social media ideefabriek gezin breed

Jullie gezin wordt binnenkort uitgebreid: je bent namelijk zwanger! Dit blije nieuws vertellen aan je kids gaat een bijzonder moment worden. Hoe vertel je op een originele manier dat ze grote broer of zus worden? Wij hebben een aantal leuke tips voor je.

Acryl cirkel

Geef onze gepersonaliseerde cirkel van acryl cadeau aan je kids. Zo lezen ze direct wat er aan de hand is: mama is zwanger! Extra voordeel: deze superleuke cirkel kun je daarna gebruiken voor de perfecte foto voor jullie zwangerschapsaankondiging op social media:

Vertel het met een kraskaart

Geef een kraskaart aan je zoon of dochter. Zodra zij de sticker hebben gekrast lezen zij dat ze grote broer of zus worden. Hoe leuk! Bekijk in onze webshop onze kraskaarten:

Ballonkaart en onthullingsbox

Geef een Ideefabriek-ballonkaart of onthullingsbox. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdek wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat dat jij zwanger bent. Het briefje stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, moet diegene de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle beelden, informatie en shop jouw zwangerschapsaankondiging hier:

Onthullingskaart

Deel jullie geweldige nieuws op een bijzondere manier met deze prachtige goudfolie onthullingskaart. Plak simpelweg de echofoto in de kaart of schrijf een mooi bericht en geef het als cadeau. Zo wordt jullie speciale geheim op een onvergetelijke manier onthuld!

Printable

Voor de DIY’ers onder ons. Bestel deze printable en print je eigen onthullingskaart:

Message in the bottle

Onthul jullie blije nieuws met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jouw bericht. Als jij de kaart geeft, pakt je zoon of dochter het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je zwangerschap te onthullen.

Cadeaubox

Geef een gepersonaliseerde cadeaubox aan je zoon of dochter. In de box kun je de zwangerschapstest, echo, pakje, speentje of iets anders babygerelateerd stoppen. Bedruk de box met een persoonlijke tekst en je hebt een unieke zwangerschapsaankondiging.

Onthullingswoordzoeker

Een originele manier om aan te kondigen dat je in verwachting bent: dat is onze onthullingswoordzoeker. Geef de onthullingswoordzoeker aan degene die je het blije nieuws wilt vertellen. Hij of zij plaatst vervolgens het onthullingsblad over de woordzoeker. Door de rondjes op het onthullingsblad verschijnt er ineens jullie mooie nieuws. Je kunt kiezen uit diverse onthullingsboodschappen. Bekijk hier meer details:

Lees ook:

Zoek