Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Zwangerschapsaankondiging: zo maak je tijdens een etentje bekend dat je zwanger bent

bierlabel wijnlabel etiket wijnetiket bieretiket ideefabriek sip sip hooray cadeau

De eerste 12 weken van je zwangerschap zitten erop en je wil nu natuurlijk van de daken schreeuwen dat je zwanger bent. Maar hoe? Wij geven je leuke manieren om dit te doen tijdens een etentje.

Message on de bottle

Zet op tafel een lekkere fles wijn of voor iedereen een biertje. Alleen dan vervang je het originele label met een Ideefabriek-etiket. Op het etiket kun je dan schrijven dat je in verwachting bent. 

Ballonkaart

Geef op de borden een Ideefabriek ballonkaart. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdekt wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat dat jij zwanger bent. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, moet diegene de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle beelden, informatie en shop de ballonkaart hier:

Zwangerschapscadeaubox

Wil je je zwangerschap bekendmaken met een zwangerschapstest, echo of bijvoorbeeld een slabbetje? Dan is deze op maat gemaakte cadeaubox iets voor jou! Wij bedrukken jouw speciale boodschap (boven- en binnenkant) op de box, waardoor dit moment nog specialer wordt. Jij vult de box vervolgens zelf met een babyitem waardoor jullie nieuws niet te missen is. Geef de box aan tafel cadeau en je hebt een onthulling om nooit meer te vergeten.

Onthullingswoordzoeker

Een originele manier om aan te kondigen dat je in verwachting bent: dat is onze onthullingswoordzoeker. Geef de onthullingswoordzoeker aan degene die je het blije nieuws wilt vertellen. Hij of zij plaatst vervolgens het onthullingsblad over de woordzoeker. Door de rondjes op het onthullingsblad verschijnt er ineens jullie mooie nieuws. Je kunt kiezen uit diverse onthullingsboodschappen. Bekijk hier meer details:

Onthullingskaart

Deel jullie geweldige nieuws op een bijzondere manier met deze prachtige goudfolie onthullingskaart. Plak simpelweg de echofoto in de kaart en geef het als cadeau. Zo wordt jullie speciale geheim op een onvergetelijke manier onthuld!

Message in the bottle

Onthul jullie blije nieuws met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jouw bericht. Als jij de kaart geeft, pakt de ontvanger het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je zwangerschap te onthullen.

Acryl cirkel

Op een leuke manier aan de wereld vertellen dat je in verwachting bent? Gebruik onze gepersonaliseerde cirkel van acryl. Deze zwangerschapsaankondiging kun je aan iemand cadeau doen of gebruik de acryl cirkel voor de perfecte foto voor jullie zwangerschapsaankondiging op social media:

Andere ideetjes:

  • Leg een briefje, foto van de echo of een babyitem op de borden en plaats cloches (glazen of metalen stolp) eromheen. Serveer de borden uit en zorg ervoor dat iedereen tegelijk de cloches omhoog haalt.
  • Laat servetten bedrukken! Op de servet kun je een tekst schrijven als ‘ik ben zwanger’ of ‘je wordt oma/opa’. Als de gasten aan tafel gaan is dit het eerste wat ze zien. Verrassing!
  • Beeld het gezegde ‘bun in the oven’ letterlijk uit. Stop een broodje in de oven en lok je gasten ernaartoe. Vraag vervolgens wat ze zien en laat ze zelf raden.
  • Serveer bij de koffie en thee chocolaatjes met roze en blauwe muisjes.
  • Er is vast wel iemand die in het gezelschap bekend staat als een ‘morser’. Koop een slabbetje met de tekst ‘ik ben zwanger’ of iets in die trant en geef het net voor het eten cadeau.
  • Daag iemand uit voor een blindproeverij. Eén van deze delicatessen is vervolgens babyvoeding. Heb je direct een makkelijk bruggetje om het mooie nieuws aan te kondigen.

Lees ook:

Zoek