Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

11 x originele huwelijksbedankjes voor je bruiloftsgasten

bedankt voor het plezier bier ideefabriek trouwbedankje trouwen roze groen zwart

Wanneer jullie trouwdag op zijn einde loopt, wil je je bruiloftsgasten natuurlijk een leuk en origineel aandenken meegeven. Ben je nog op zoek naar jullie huwelijksbedankje? Zoek niet verder! Tussen deze tien originele trouwbedankjes zit er vast eentje voor jullie tussen.

Bedankt voor het plezier-bier

Geef je bruiloftsgasten een gepersonaliseerd biertje cadeau met als titel: ‘Bedankt voor het plezier bier’. En helemaal leuk: je kunt deze labels ook bij ons kopen:

Lees dit artikel voor meer details over dit cadeautje.

De kater komt chocolater

Koop repen chocolade bij de supermarkt. Het liefst eentje die een leuke verpakking heeft. Wij zouden trouwens rekening houden met één reep per gast. Schrijf vervolgens op een leuk kaartje de tekst: ‘Bedankt dat je er was! En je weet het… de kater komt chocolater’. Wikkel het kaartje om de chocolade heen en je trouwbedankje is klaar.

Een kraslot

Een uniek trouwbedankje aan je bruiloftsgasten: een kraslot. Elk gast/koppel/gezin mag een kraslot mee naar huis nemen. De gasten maken hiermee kans op een leuke prijs namens de bruid en bruidegom. In totaal staan er drie krasstickers op het kraslot. Onder elke krassticker zit een door jouw zelfgemaakte symbool. De combinatie van deze drie rondjes staan voor een prijs. Omdat je de symbolen zelf op de krasloten invult, heb je ook de prijzen en het budget zelf in de hand.

In onze Ideeshop kun je dit unieke trouwbedankje kopen. Wij hebben een kraslot inclusief en exclusief spelregels en prijzenlijst gemaakt.

In geuren en kleuren navertellen

Je kunt de meeste mensen wel blij maken met een geurkaars of wierrook. Een ideaal huwelijksbedankje dus! Je kunt vervolgens aan deze geurskaarsen of wierrook een kaartje met de volgende tekst hangen: ‘Dankzij jou hebben we een onvergetelijke dag gehad, waar we nog jaren in geuren en kleuren over kunnen navertellen’.

Thanks for poppin’ by

popcorn huwelijksbedankje trouwbedankje
Beeld: ideefabriek

Koop doorzichtige zakjes en stop daar popcorn in. Maak het dicht met een bijvoorbeeld washitape of een leuke sticker. En schrijf op een kaartje: ‘Thanks for poppin’ by’. Uiteraard hang je dit kaartje aan het zakje.

Liefde gaat door de maag

Ze zeggen altijd: liefde gaat door de maag. Geef je gasten daarom in leuke potjes iets lekkers mee naar huis! Dat kan snoep zijn, koekjes of ingrediënten voor een koekje. Vervolgens kun je het recept met kaartje aan het potje hangen. Het leukste is om doorzichtige potjes te kopen, dan kun je de inhoud goed zien. Deze kun je gemakkelijk online of in winkels vinden.

Onze trouwdag was dankzij jou heel fijn-wijn

Beeld: ideefabriek

Dit is hetzelfde idee als het gepersonaliseerde biertje, maar dan met wijn. Je kunt het etiquette van een wijn vervangen met je eigen etiquette. Geen zin om te knutselen? Hang dan een klein kaartje aan de wijn met de tekst ‘Onze trouwdag was dankzij jou heel fijn-wijn’ en je huwelijksbedankje is klaar.

Thanks for the great memories-stick

De titel zegt het al: geef je gasten een memoriestick. Je hoeft er niet iets op te zetten, maar misschien kun je wel jullie namen en de trouwdatum erop laten drukken. Er zijn genoeg online winkels die deze mogelijkheid bieden, je zou zelfs de tekst ‘Thanks for the great memories-stick’ erop kunnen bedrukken.

Het was fantastisch

katoenen tas fantastisch ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Maak voor je trouwgasten een katoenen tas met de tekst ‘Het was fantastisch’. Je kunt deze trouwbedankjes heel makkelijk zelf maken. Benieuwd hoe? Check dan dit artikel eens. Wil je het helemaal afmaken? Vul dan de tas met eten en drinken.

Te diep in het glaasje gekeken

Ontwerp jullie eigen glas! Je kunt gaan voor bijvoorbeeld een wijnglas, shotglasje of bierglas. Kies iets wat bij jullie past. Je kunt vervolgens jullie naam of trouwdatum in het glas laten graveren. Aan het einde van de feestavond kunnen alle gasten dan een glas mee naar huis nemen als aandenken aan jullie trouwdag. Helemaal leuk als je er een kaartje aanhangt met een tekst als ‘Proost!’ of ‘Te diep in het glaasje gekeken’ of ‘Bedankt dat je er was-glas’.

Het recept voor liefde is…

Maak voor elke gast een klein receptenboekje met vijf van jullie favoriete gerechten. Je kunt het zelf ontwerpen, uitprinten en bundelen. Of je kunt het laten drukken door bijvoorbeeld Drukwerkdeal.

Neem een kijkje in onze shop:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar bol.com en YourSurprise.nl. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek