Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Originele alternatieven voor een gastenboek op je bruiloft

Gastenboek date ideeën gastenboekset Ideefabriek bruiloft gepersonaliseerd box alternatief adviezen trouwen

Op zoek naar een leuk en origineel idee voor een gastenboek voor jullie bruiloft? Zoek niet verder! Wij zetten unieke alternatieven voor je op een rij. 

Glazen bol of message in the bottle

Dit originele gastenboek maakt jouw speciale dag extra bijzonder. Ons alternatieve gastenboek laat jouw gasten hun meest dierbare wensen, mooie herinneringen of waardevolle tips delen.

Gasten schrijven op de ronde invulkaarten een persoonlijke wens, herinnering of tip op en stoppen die in de glazen fles of bol. De invulling van de kaartjes kun je overlaten aan de gasten of zelf sturen, net wat past bij jouw gelegenheid. Of het nu een bruiloft of een ander feestelijk evenement is, dit gastenboek geeft een uniek tintje aan de viering en wordt een tijdloos aandenken om te koesteren.

Persoonlijk album

Ga voor een klassiek gastenboek, maar met een persoonlijke twist! Gebruik een scrapbook als gastenboek voor je bruiloft. Gasten kunnen een felicitatie achterlaten, herinneringen opschrijven, foto’s plakken of handige tips meegeven. Shop er eentje op Bol.com.

Glazen memory box 

Verzamel foto’s van alle bruiloftsgasten. Leg een polaroid camera op de tafel en daarnaast de glazen memory box. Gasten kunnen dan een foto van zichzelf nemen en vervolgens de foto in de box stoppen. Wat een leuke aandenken voor het bruidspaar! Heb je geen budget voor een polaroid camera? Vraag dan alle gasten om een foto mee te nemen waar zij samen met het bruidspaar op staan, zodat ze die in de box kunnen stoppen. Om de box extra persoonlijk te maken, bedrukken wij de glazen box met naam/namen en eventuele datum. Bekijk hier meer foto’s en details:

Verzamel datenights

Met dit alternatieve gastenboek gaat het bruidspaar alleen nog maar op verrassende en onvergetelijke dates. De bruiloftsgasten schrijven op de (100) kaartjes hun favoriete date ideeën. Alle kaartjes worden bewaard in een schitterende glazen box, gepersonaliseerd met de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum. De komende maanden en jaren kan het bruidspaar op hun gemak de date tips opvolgen. Met dit idee maak je toch elk pasgetrouwd stel blij? Je koopt het idee als set of als losse producten:

Invulkaarten

Zelf een ander leuk idee? Gebruik onze invulkaarten! Aangezien de kaartjes blanco zijn, heb je alle vrijheid om ze naar eigen inzicht te vullen. Laat de genodigden op de bruiloft bijvoorbeeld huwelijkstips, huwelijksreistips of gelukswensen op de kaartjes noteren.

Persoonlijke poster

Op zoek naar een uniek gastenboek? This is it! Wij maken een gepersonaliseerde poster voor je. Laat de gasten een persoonlijke boodschap, huwelijkstip, datetip of iets anders leuks opschrijven op deze poster. Lijst de poster vervolgens in en voilà: een mooi aandenken aan een onvergetelijke dag. Perfect voor een bruiloft.

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek