Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Originele gezelligheidsspellen voor tijdens een vrijgezellenfeest

was envelop vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest organiseren is altijd een uitdaging, inclusief het vinden van leuke en originele gezelligheidsspellen. Wij denken met je mee! Hier een aantal originele gezelligheidsspellen die je kunt overwegen voor het vrijgezellenfeest van je vriend(in).

Truth or dare

Dit is een ideale ijsbreker: truth or dare. Iedereen moet waarheden en uitdagingen op een kaartje schrijven. Klaar? Stop alle kaartjes in een pot. Tijdens het feest trekt iemand een kaartje en stelt aan een andere persoon de vraag: truth or dare? Hij/zij maakt dan een keuze en moet volgens de vraag beantwoorden of opdracht uitvoeren die op het kaartje staat.

Doofpot

Vraag aan iedereen of zij een geheim willen opschrijven die weinig mensen weten. Bijvoorbeeld: ik heb wel eens wat gestolen, ik ben Nederlands kampioen tapdansen geweest, ik ben weleens aangehouden door de politie. Stop al deze briefjes in een pot, de zogenaamde doofpot. De aanstaande bruid of bruidegom moet vervolgens raden welk geheim bij welk persoon hoort.

Never have i ever…

never have i ever
Beeld: ideefabriek

Bij het spel ‘Never have i ever’ krijg je allerlei persoonlijke stellingen voor je kiezen en vervolgens moet je met een bordje aangeven of je dit wel eens hebt gedaan ja of nee. Je kunt standaard vragen als ‘heb je wel eens iemand dronken gebeld’ voorschotelen, maar voor een vrijgezellenfeest is een vraag als ‘heb je iemand wel eens een pikante foto gestuurd’ ook leuk. Met dit spel komen de beste verhalen boven tafel! Voor dit spel heb je bordjes nodig en stellingen. Meer hierover lees je in deze blog.

Pic or it didn’t happen

Leuk spelletje voor onderweg. Stel een lijst samen met wie de bruid of bruidegom op de foto moet. Je maakt het helemaal leuk als hij/zij een photobomb moet maken. Je kunt de foto’s met een telefoon of camera maken, maar extra leuk is een polaroidcamera. Heb je ook gelijk leuke herinneringen vastgelegd.

Kleine herinneringen

Vraag aan de genodigden van het vrijgezellenfeest of zij een klein cadeautje willen meenemen die de band met de bruid of bruidegom omschrijft. Maak het niet te makkelijk, want de bruid of bruidegom moet namelijk raden van wie welk cadeautje is. Bonus: de bruid of bruidegom heeft gelijk leuke aandenken aan het vrijgezellenfeest.

Vuile was buiten hangen

was envelop vrijgezellenfeest
Beeld: ideefabriek

Tijd om de bruid of bruidegom to be aan de tand te voelen en de vuile was buiten te hangen. Dit kun je letterlijk doen door een waslijn te spannen met kleding eraan en aan elk kledingstuk een envelop vast te maken. Haal vervolgens elke keer een envelop van de waslijn. In de enveloppen zitten pikante gebeurtenissen van de bruid/bruidegom. Aan de vrienden om te raden of dit wel of niet is gebeurd.

Leuke opdrachten doormiddel van rad

Rad van fortuin spel vrijgezellenfeest ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Wij hebben een superleuk spel bedacht wat je kunt spelen om het ijs te breken en de sfeer erin te brengen. Je kunt het gemakkelijk zelf en heel persoonlijk maken. Op een rad zet je allemaal leuke spelcategorieën die je met twee teams speelt. Ieder team kan punten verdienen door opdrachten goed uit te voeren en vragen juist te beantwoorden. Je kunt het aantal punten zelf verzinnen per onderdeel. In dit artikel leggen we alles in detail voor je uit.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek