Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Bruidsparen: superleuke photobooth alternatieven voor op jullie bruiloft

photobooth feest attributen

Een photobooth op je bruiloft is superleuk, maar ook behoorlijk prijzig. Past dit niet binnen jullie budget? Geen zorgen! Er zijn namelijk genoeg leuke alternatieven te bedenken, die net zo tof zijn!

Polaraid

Shake it like a polaraid picture! Koop online een polaraidcamera (bijvoorbeeld bij HEMA) en maak lekker old school fotootjes. Je kunt ze direct uitdelen aan je gasten of in een album bundelen en zelf bewaren. Tip: je kunt een polaraidcamera ook huren.

Wegwerpcamera’s

Nog een old school ideetje: gebruik wegwerpcamera’s. Koop een aantal camera’s en leg ze op de tafels. Zo kunnen je gasten zelf een foto schieten. Leuk!

Maak gifjes in een videobooth

Niets is leuker dan bewegende beelden terug zien van jouw bruiloft. Creëer daarom een videobooth op jouw trouwdag. Selecteer een rustige hoek op jouw trouwlocatie en decoreer de achtergrond feestelijk. Zorg dat je een camera en statief hebt en iemand die alles kan filmen. Wanneer je gasten binnenkomen kunnen zij in de videobooth iets opnemen. Laat ze bijvoorbeeld een dansje doen of geef ze feestattributen. Hier kun je vervolgens leuke gifjes van maken via websites als gifs.com!

Zelf een photobooth maken

Je hoeft geen prijzige photobooth in te huren, je kunt namelijk zelf een goedkope alternatief regelen. De eerste optie is om een iPad en statief te gebruiken. Mensen kunnen vervolgens via die iPad zelf fotootjes maken. Wil je het iets professioneler aanpakken? Dan kun je zelf een photobooth creëren door de volgende spullen te regelen: een statief, camera, flitsset en foto afstandsbediening. Voor dit idee moet je wel iemand kennen die deze spullen aan jou kunt lenen. Je kunt het natuurlijk ook zelf aanschaffen, maar dan kun je beter een kant-en-klare photobooth huren.

Vraag hulp

Ken jij een familielid/vriend/vriendin/kennis die een camera heeft en het leuk vindt om fotootjes te schieten? Vraag of hij of zij foto’s wilt maken tijdens jouw bruiloft. Waarschijnlijk heb je al een fotograaf, dus het lijkt ons het beste om diegene te vragen om foto’s te maken tijdens de (feest)avond.

Foto’s verzamelen en delen met Snappshot

Gedurende jouw trouwdag zullen er veel foto’s en video’s worden gemaakt door de foto- en videograaf, maar ook door de gasten. Nu bestaat er een app waarop alle gasten, maar ook de fotograaf, hun bruiloftsfoto’s kunnen uploaden en jij kunt dit live delen tijdens je bruiloft op een scherm. Super handig! Je kunt de app ook inzetten in de aanloop naar je bruiloft! Zo kun je een countdown instellen, de omgeving personaliseren en als bruidspaar al wat foto’s plaatsen van de voorbereiding. Nog een extra voordeel: mochten er thuisblijvers zijn, kunnen zij door de app te downloaden toch de dag met jullie meebeleven!  Wil jij ook gebruik maken van deze gave app? Kijk dan op de website van Snappshot voor alle mogelijkheden.

Beeld: Snappshot

Neem een kijkje in onze shop:

Zoek