Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Cadeau voor ceremoniemeesters: een originele idee om ze als bruidspaar te bedanken

cadeau ceremoniemeesters ideefabriek keuzemenu origineel bruiloft

In het organiseren van een bruiloft gaat veel tijd en werk zitten. Ceremoniemeesters zijn daarom van onschatbare waarde. Zij helpen het bruidspaar tijdens de voorbereiden, maar zorgen er vooral voor dat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie trouwdag. Hier wil je jouw ceremoniemeesters natuurlijk voor bedanken, maar hoe? Wij hebben een origineel idee: laat je ceremoniemeesters zelf kiezen.

Het kan behoorlijk lastig zijn om in te schatten waar je de ceremoniemeesters nu blij mee maakt. Wij hebben daarom de oplossing: maak een keuzemenu.
Hoe werkt het? Je bedenkt een aantal cadeaus die je zou kunnen geven. Suggestie: een dinerbon, een massagebon, een mooi boek of een drankpakket. De ceremoniemeesters mogen vervolgens zelf kiezen welk cadeau uit het keuzemenu ze willen ontvangen.

Maak een keuzemenu voor de ceremoniemeesters

Op de bruiloft wil je natuurlijk wel iets ‘tastbaars’ kunnen geven, daarom kun je het keuzemenu vormgeven en tijdens de dag zelf geven aan de ceremoniemeesters. Tip: via Canva kun je heel makkelijk templates maken en downloaden. De ceremoniemeesters zien op het keuzemenu uit welke cadeaus ze kunnen kiezen en geven door welk cadeau ze willen ontvangen. Na het bruiloft – en natuurlijk de huwelijksreis – kunnen jullie als bruidspaar aan de slag om het cadeau te regelen.

Voordelen van dit idee

Naast dat het een origineel idee is, heeft dit cadeau ook nog eens een paar handige voordelen voor jou als bruidspaar. Doordat je een keuzemenu maakt, heb je zelf in de hand hoeveel keuzes je zou willen geven en wat het budget is. Daarnaast zit er vast wel een optie bij die in de smaak valt bij de ceremoniemeesters. Zo weet je zeker dat je iets geeft wat ze ook echt leuk vinden. En zeg nou zelf… Na al dat harde werken is dat het minste wat je kunt doen, niet waar?

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek