Binnen 1-3 werkdagen verzonden | Gratis verzending vanaf €75,- 📦

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0
Your Cart

Cute! Geef jouw gasten een cadeautje tijdens de trouwceremonie

Bruiloft cadeauzakje trouwceremonie

Het zit hem in de details, toch? Jullie bruiloftsgasten kunnen het dan ook zeker waarderen als je ze een cadeautje geeft tijdens de trouwceremonie. En dat kan heel simpel door een klein pakketje op hun stoel achter te laten. In dit pakketje kun je bijvoorbeeld een tissue of snoepjes plaatsen. Hier drie leuke en originele manieren waarop je dit kunt doen.

Cadeauzakje met tissues en snoepjes

Bruiloft cadeauzakje trouwceremonieJe kunt in kleine cadeauzakjes een tissue en wat snoepjes stoppen. Een tissue omdat natuurlijk alle gasten een traantje moeten wegpinken als ze jullie zien stralen tijdens de ceremonie en een snoepje omdat je daar iedereen blij mee maakt. Wij hebben er eentje voor je gemaakt, check de video hieronder. Voor de creatieve ontwerpers onder ons: je kunt een eigen logo ontwerpen, maar je kunt ook de naam van het bruidspaar en datum op de envelop zelf schrijven. Of een cadeauzak kopen met een printje, dan hoef je er helemaal niets op te schrijven.

Schattige cadeaudoosje

cadeauzakje bruiloft ceremonie tissue doosjeVind je het iets te veel werk om met een logo aan te gang te gaan? Je kunt ook kiezen voor een cadeaudoosje. Bij de HEMA kun je bijvoorbeeld zes van deze cadeaudoosjes kopen voor €2,-. Ook hier kun je tissues of snoepjes instoppen.

Tijdens trouwceremonie tekenen

tekening trouwceremonie roze bril potloodMensen zeggen toch altijd dat verliefde mensen alles door een roze bril bekijken? Daar kun je iets leuks mee doen. Knip een A4 door vieren en schrijf bovenaan elk blaadje: Wat zie jij door jouw roze bril vandaag? Teken het! Doe dit blaadje in een klein cadeautasje samen met een roze potlood en eventueel een tissue en wat snoepjes. Zo kunnen jouw gasten tijdens de ceremonie iets tekenen. Plaats bij de uitgang een doos of box waar de gasten hun tekening in kunnen plaatsen.

Bekijk onze producten in de categorie ‘bruiloft’ in de Ideeshop: