Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Cute! Geef jouw gasten een cadeautje tijdens de trouwceremonie

Bruiloft cadeauzakje trouwceremonie

Het zit hem in de details, toch? Jullie bruiloftsgasten kunnen het dan ook zeker waarderen als je ze een cadeautje geeft tijdens de trouwceremonie. En dat hoeft je helemaal niet veel tijd/werk te kosten. Hier een aantal manieren waarop je je gasten kunt verrassen.

Cadeauzakje met een tissue en snoepjes

Je kunt in kleine cadeauzakjes een tissue en wat snoepjes stoppen. Een tissue omdat natuurlijk alle gasten een traantje moeten wegpinken als ze jullie zien stralen tijdens de ceremonie en een snoepje omdat je daar iedereen blij mee maakt. Check de video hieronder voor inspiratie. Voor de creatieve ontwerpers onder ons: je kunt een eigen logo ontwerpen, maar je kunt ook de naam van het bruidspaar en datum op de envelop zelf schrijven. Of een cadeauzak kopen met een printje, dan hoef je er helemaal niets op te schrijven.

Persoonlijke boodschap

Schrijf voor alle gasten die aanwezig zijn op de ceremonie een persoonlijke boodschap. Denk aan een gedicht, een citaat of een persoonlijke noot. Mocht dit veel werk zijn, kan je dit natuurlijk ook per koppel of gezin doen. Het achterlaten van een persoonlijke boodschap op de stoel van gasten is een leuke manier voor als bruidspaar om jullie dankbaarheid en waardering te tonen aan jullie dierbaren. Het is daarnaast voor de gasten een mooie persoonlijke aandenken aan jullie bruiloft.

Foto’s

Simpel idee, maar heel persoonlijk en intiem: foto’s. Plaats op elke stoel een foto van jou/jou en je partner met de dierbare in kwestie. Op de achterkant kan je eventueel nog een persoonlijke noot schrijven. Naast dat je ze verrast en herinnert aan een mooi moment, is het ook gelijk een handige manier om de stoelverdeling te regelen.

Weersomstandigheden

Trouw je op een warme dag? Dan kun je je cadeautje hierop aanpassen. Denk aan een waaier op elke stoel of zonnebril. Trouw je op het strand? Wellicht zijn teenslippers dan een leuk idee om als cadeau te doen. Helemaal perfect als je ze ook kan laten personaliseren met bijvoorbeeld jullie namen en trouwdatum. Naast dat het een praktisch cadeau is, is het voor de gasten ook een leuke aandenken.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek