Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Dierbaren herdenken op jullie bruiloft: dit zijn mooie ideeën

glazen kaarsenbox ideefabriek goud messing cadeau

Jullie bruiloft is een dag vol liefde, voor elkaar en jullie vrienden en familie. Het is ook een moment om stil te staan bij dierbaren die er niet meer zijn en deze mijlpaal niet met het bruidspaar kunnen delen. Het herdenken van overleden dierbaren op jullie bruiloft is een mooie manier om ze toch te betrekken bij deze grote dag. Hier zijn enkele ideeën hoe je dit kunt doen.

Een lege stoel

Een symbolisch gebaar: reserveer een stoel of meerdere bij de ceremonie. Plaats op deze stoel(en) een foto, de naam, een kaars of een bloemstuk om hun aanwezigheid te symboliseren.

Donatie

Een mooie manier om iemand te eren: geef op jullie dag aandacht aan iets wat heel belangrijks voor hem of haar was. Denk aan het neerzetten van een donatiepot voor een liefdadigheidsinstelling die belangrijk was voor de overleden dierbare.

Foto

Lijst een foto in van de overleden dierbare(n) en geef deze een mooie plek op jullie trouwlocatie(s). Het mooie van dit idee is dat je gedurende de dag de foto met jullie mee kan verplaatsen. Tijdens de ceremonie kan de foto bijvoorbeeld op de tafel bij de trouwambtenaar staan. Later kan de foto op een tafel bij de receptie en feestavond. Wil je een gepersonaliseerde fotolijst? Wij helpen je graag:

Memorybox

Aan één foto niet genoeg? Maak een verzameling van foto’s van jullie dierbaren die er niet mijn zijn en leg deze in een memorybox. Gedurende de dag kunnen jullie en de gasten de foto’s in de box bekijken en samen herinneringen ophalen. Wij maken graag een gepersonaliseerde box voor je klaar:

Gedenksieraad

Draag een gedenksieraad zoals een hanger met een foto of met de initialen van de overleden dierbare. Wellicht kan je zelfs accesoires van hem of haar dragen, zoals manchetknopen, een stropdas of een mooie armband.

Brand een kaars

Nog een idee om een dierbare te herdenken op jullie trouwdag: steek tijdens de ceremonie een kaars aan ter nagedachtenis aan degenen die er niet zijn. Dit kan een mooi moment zijn waarop jullie samen stilstaan bij hun afwezigheid op deze bijzondere dag.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek