Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

DIY! 5 x leuke en goedkope photobooth achtergronden

photobooth vlaggetjes achtergrond bruiloft foto

Heb jij op je bruiloft of feestje een photobooth? Super leuk! Een photobooth alleen al is vaak erg prijzig, daarom zou het een leuke financiële meevaller zijn als je de achtergrond van jouw photobooth zelf kunt maken. Gelukkig zijn wij er om de dag te redden met vijf super leuke en betaalbare photobooth achtergronden.

1. Cadeaupapier

Het klinkt misschien een beetje gek, maar cadeaupapier is de ideale achtergrond voor jouw photobooth. Het cadeaupapier wat wij hebben gebruikt is van de Ikea en was ongeveer €1,50. Het is heel simpel je koopt één of twee rollen cadeaupapier met een leuk printje en plakt dit net als behang naast elkaar. Je kunt hiervoor ducktap gebruiken. En tada: je achtergrond is klaar.

2. Ballonnen

Sla een paar zakken met ballonnen in en begin deze op te blazen. Vervolgens plak je het uiteinde van de ballon vast aan de muur wat de achtergrond van jouw photobooth moet worden. Ga net zo lang door tot de hele muur is bedekt met ballonnen. Het is leuk om ballonnen in verschillende kleuren te gebruiken voor een kleurrijk effect. Op de foto hebben wij er alvast drie op de muur geplakt, zodat je een idee krijgt hoe het eruit komt te zien. Leuk toch? Je kunt overigens ook een ballonstrip gebruiken om een soort ballonnenboog te creëren.

3. Slingers

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen… Zo is het maar net! Koop leuke, vrolijke slingers en plak deze met tape tegen de muur. Het is leuk om de slingers door elkaar heen te hangen, dan ziet het er speels uit. Je kunt net zo lang doorgaan met slingers ophangen totdat je tevreden bent.

4. Sprei of gordijn

Heb jij een leuke (grote) sprei of gordijn over? Die kun je goed gebruiken als achtergrond. Het enige wat je hoeft te doen is de sprei of gordijn vast te maken aan de muur en klaar is kees. Het hangt natuurlijk van de ruimte af hoe je dit kunt ophangen. Het zou ideaal zijn als je het aan haakjes kunt ophangen, maar als je het goed vast maakt met ducktape kom je ook een eind. Mocht je geen sprei of gordijn thuis over hebben, dan kun je er altijd eentje voor een leuk prijsje scoren in de kringloopwinkel.

5. Lampjes

Je hebt vast nog wel kerstlampjes thuis liggen, toch? Zo niet, kun je die makkelijk in de winkel verkrijgen of lenen van iemand anders. Deze lampjes zijn namelijk super leuk om te gebruiken als photobooth achtergrond. Vooral in de avond! Hang ze kriskras door elkaar en gebruik er lekker veel. Wij hebben maar één setje lichtjes gebruikt en het ziet er nu al gezellig uit.

Neem een kijkje in onze shop:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search