Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

DIY: maak je eigen save the date kraskaart

save the date kraskaart bruiloft trouwaankondiging trouwkaart diy

Hoera, jullie gaan trouwen! Een datum geprikt voor jullie trouwdag? Dan kunnen de save the date kaartjes de deur uit. Wij hebben een origineel idee voor een trouwaankondiging: een save the date kraskaart.

Wat heb je nodig?

Maak je eigen save the date kraskaart

First things first: je hebt een ‘save the date ontwerp’ nodig om mee te werken. Tip: gebruik hiervoor Canva. Hier kun je al heel veel mooie templates vinden. Handig als je zelf geen ervaring hebt in grafisch ontwerpen.

Ontwerp klaar? Tijd om te printen! Wij hebben ervoor gekozen om de kaartjes op A6-formaat te versturen. Wat betekent dat wij vier ontwerpen op één A4’tje (300 gram) hebben geprint. Vervolgens snij je met een papiersnijder de kaartjes door vieren.

Nu is het tijd om de krasstickers op de uitnodiging te plakken. Het is handig om wat extra krasstickers te bestellen, zodat je eerst met een oefenexemplaar kunt oefenen. Alle stickers geplakt? Dan kan de trouwaankondiging in de envelop en versturen maar.

save the date kraskaart bruiloft trouwaankondiging trouwkaart diy
Beeld: Ideefabriek

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek