DIY: maak je eigen save the date kraskaart

By 17 december 2019februari 25th, 2021Bruiloft, Save the date
save the date kraskaart bruiloft trouwaankondiging trouwkaart diy

Hoera, jullie gaan trouwen! Een datum geprikt voor jullie trouwdag? Dan kunnen de save the date kaartjes de deur uit. Wij hebben een origineel idee voor een trouwaankondiging: een save the date kraskaart.

Wat heb je nodig?

  • Een ontwerp
  • Papier (mooiste is 300 gr. papier)
  • Papiersnijder
  • Krasstickers
  • Enveloppen

Maak je eigen save the date kraskaart

First things first: je hebt een ‘save the date ontwerp’ nodig om mee te werken. Jij kunt zelf aan de slag, maar je kunt het ook aan ons overlaten! Onder- en bovenstaand ontwerp kun je kopen als printable. Geef door welke namen en datum erop de kraskaart moeten en wij maken het ontwerp voor je op maat. Shop de printable hier:

Ontwerp in huis? Tijd om te printen! Wij hebben ervoor gekozen om de kaartjes op A6-formaat te versturen. Wat betekent dat wij vier ontwerpen op één A4’tje (300 gram) hebben geprint. Vervolgens snij je met een papiersnijder de kaartjes door vieren.

Nu is het tijd om de krasstickers op de uitnodiging te plakken. Het is handig om wat extra krasstickers te bestellen, zodat je eerst met een oefenexemplaar kunt oefenen. Alle stickers geplakt? Dan kan de trouwaankondiging in de envelop en versturen maar.

save the date kraskaart bruiloft trouwaankondiging trouwkaart diy

Beeld: Ideefabriek

Krasstickers

Je kunt bij ons leuke krasstickers bestellen.

Nog meer DIY-projecten

Actie 🎉 tot en met zondag zijn alle wenskaarten €1,- per stuk Shop snel