fbpx

DIY: Zo maak je gemakkelijk en goedkoop anti kater water

By 13 juni 2019juli 10th, 2020Bruiloft, Trouwbedankje

Wil jij zelf anti kater water maken voor een bruiloft of een feestje? Dat kan! Wij gaan je laten zien hoe je dit zelf kunt doen, ook met een klein budget!

De benodigdheden voor anti kater water

  • Flesjes water
  • Stickers met jouw ontwerp
  • Paracetamol
  • Kaartjes
  • Touw

Aan de slag

Heb je alle benodigdheden in huis? Tijd om aan de slag te gaan. De stickers kun je overigens heel goedkoop laten maken via AliExpress (wij hebben ze hier besteld). Je kunt meestal kiezen uit een aantal standaard ontwerpen die je kunt personaliseren, maar het is ook mogelijk je eigen ontwerp in te sturen. Zorg dat je de 60 mm sticker besteld en dat je dit tijdig doet, het kan zomaar 3-4 weken duren voordat het binnen is.

Wat betreft de flesjes is het het handigste om Spa-flesjes te gebruiken. De sticker die je besteld hebt past precies over de Spa-sticker die er al opzit. Je hoeft het dan niet eerst los te weken, maar je kunt de nieuwe sticker er zo overheen plakken. Scheelt een hoop werk!

De kaartjes (wij hebben deze gekocht via AliExpress, hier) gebruik je om de paracetamol op te plakken. Je kunt aan de andere kant van het kaartje eventueel nog iets schrijven.

Gebruik het touwtje om de kaartjes vast te maken aan het flesje en tadaaa! Je kater water is klaar.

anti kater water maken diy ideefabriek

Je kunt het kater water ook in een bedanktasje doen voor je gasten. Benieuwd naar dit trouwbedankje? Kijk dan hier.