Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Enveloppendoos voor bruiloft: deze ideeën zijn gegarandeerd een hit

kaartenbox enveloppendoos glazen huis ideefabriek enveloppenbox enveloppendoos glas goud

Het bruidspaar wordt op hun trouwdag vertroeteld met leuke cadeaus. Het populairste cadeau blijft toch wel ‘de geldenvelop’. Waar laat je al deze enveloppen en andere giften? In een enveloppendoos natuurlijk! Wij geven je ideeën voor leuke enveloppendozen voor op een bruiloft.

Gepersonaliseerde glazen enveloppenbox

Dit is toch wel een eyecatcher op een bruiloft: een gepersonaliseerde glazen enveloppenbox. Op de glazen box kun je de namen van het bruidspaar en de trouwdatum laten bedrukken of misschien een andere mooie tekst. Na de bruiloft kan het liefdespaar dit ergens in huis neerzetten, als aandenken aan een mooie dag.

Koffer

Gebruik een vintage koffer als enveloppendoos. Misschien heb je er nog eentje op zolder liggen of anders is de kringloopwinkel ook nog wel een tip. Je kunt de koffer nog persoonlijk maken door er een slinger aan te hangen met foto’s van het bruidspaar bijvoorbeeld.

Enveloppendoos

Op zoek naar een low-budget alternatief? Dan is een kartonnen enveloppendoos het item voor jou! Je gasten kunnen hun envelop er zelf indoen of jij doet het voor ze. Er zijn verschillende stijlen te koop, dus voor iedereen een mooie eyecatcher op de cadeautafel.

Lijn met knijpers

Origineel idee: hang door de hele ruimte een lijn en bevestig hier en daar wat knijpers. Gasten kunnen vervolgens zelf hun envelop aan de lijn hangen, die zo gelijk omtovert wordt tot een leuke slinger. Om ‘m extra leuk te maken kun je hier en daar wat foto’s van het bruidspaar ertussen hangen.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search