Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Essentiële vragen voor je eerste ontmoeting met een weddingplanner

Beautiful Memories Events

Een ervaren weddingplanner kan je helpen om je droombruiloft werkelijkheid te maken. Maar voordat je je pen op het contract zet, is een eerste kennismaking van essentieel belang. Met de tips van Bea van Beautiful Memories Events weet je precies welke vragen je moet stellen aan een weddingplanner. 

Beschikbaarheid

First things first: zorg ervoor dat je weddingplanner beschikbaar is op de door jullie gekozen trouwdatum. Wel zo handig. 

Takenpakket

In het kader van verwachtingsmanagement is het belangrijk om te vragen naar het takenpakket van de weddingplanner. Wat pakt de weddingplanner allemaal op en wat moeten jullie zelf regelen? 

Portfolio

Vraag aan de weddingplanner of hij of zij ervaring heeft met bruiloften van vergelijkbare grootte en stijl als die van jullie. Een blik op eerdere werkzaamheden kan veel onthullen over de stijl en kwaliteit van een weddingplanner. En daarnaast ook inspireren! Misschien draagt de weddingplanner hierdoor superleuke ideeën aan waar je zelf nog niet aan had gedacht.

Kostenplaatje

Geen leuke, maar wel essentiële: vragen over geld. Informeer naar de tarieven en wat er wel en wat niet is inbegrepen. Vraag ook naar eventuele extra kosten waar je rekening mee moet houden. 

Samenwerking met leveranciers

Informeer naar de relaties van de weddingplanner met andere leveranciers, zoals bloemisten, cateraars en fotografen. Wie weet zit er een leverancier bij die jullie ook kan helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. 

Algemene voorwaarden

Het is ook belangrijk om tijdens de eerste kennismaking de algemene voorwaarden te bespreken. Vraag naar de contractuele verplichtingen, annulering- en betalingsvoorwaarden en wat er gebeurt bij onvoorziene omstandigheden. Dit voorkomt verrassingen achteraf en zorgt ervoor dat beide partijen precies weten waar ze aan toe zijn.

Beautiful Memories Events 

Ben je nog op zoek naar een weddingplanner? Bea van Beautiful Memories Events is weddingplanner, ceremoniemeester en styliste. Zij staat te popelen om jullie droombruiloft te organiseren. Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Lees ook:

Zoek