Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Geen feestavond op je bruiloft? Dit zijn de alternatieven

lampionnen feest lampion slingers

Ben jij niet zo’n party animal? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat jij niet zo zit te wachten op een feestavond op jouw bruiloft met een band of dj. Maar gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Jij bepaalt namelijk zelf de regels! Wij hebben speciaal voor jou een paar leuke alternatieven voor een feestavond tijdens je bruiloft op een rij gezet.

Spellen

Tover na het eten jouw bruiloft om in een spelletjesavond. Heb je gekozen voor een intieme bruiloft met weinig gasten? Kies er dan voor om met zijn allen een spel te spelen. Dit kan bijvoorbeeld levend Stratego of Weerwolven zijn. Heb je veel gasten uitgenodigd? Regel dan verschillende spelletjes zoals een grote Jenga, Twister of een schaakspel.

Silent disco

Vind je het wel belangrijk om muziek te hebben op je bruiloft, maar hoeft het voor jou niet heel luidruchtig? Kies dan voor een silent disco. Je gasten kunnen dansen op de muziek door een koptelefoon op te zetten. Gasten zijn dan niet verplicht om de dansvloer op te gaan. Ook leuk: organiseer een silent disco battle. Je hebt twee dj’s en twee verschillende silent disco’s. Verdeel de ruimte in tweeën met tape. Via de koptelefoon kun je switchen tussen de twee dj’s. Ben je fan van de dj aan de linkerkant? Dan ga je in zijn vak dansen. Kun je de dj aan de rechterkant meer waarderen? Dan ga je in zijn vak swingen. Diegene die aan het einde van de avond de meeste gasten in zijn vak heeft staan, die wint.

Openlucht bioscoop

Organiseer een openlucht bioscoop op jouw bruiloft! Regel een buitenlocatie (en toestemming), beamer, scherm, stroom, laptop, film, stoelen, popcorn en jij bent klaar voor een leuke avond. Voor dit idee moet het natuurlijk wel lekker weer zijn!

Foodfestival

Foodfestivals zijn helemaal hip en kun je makkelijk zelf organiseren. Je kunt verschillende foodtrucks inhuren voor een avond. Regel wat leuke achtergrondmuziek (kan ook live zijn), creëer leuke zitplekken en je hebt je eigen foodfestival.

Kookworkshop

Ook een leuke alternatief voor op jouw trouwdag: regel een kookworkshop. Ga lekker met je gasten kokkerellen en vervolgens lang tafelen.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek