Gratis verzending vanaf ÔéČ75,- | Verzending op ma, di en do ­čÜÜ |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Gepersonaliseerd gastenboek op bruiloft: laat je inspireren

Gastenboek date idee├źn gastenboekset Ideefabriek bruiloft gepersonaliseerd alternatief memory glazen gouden box

Met een gastenboek heeft het bruidspaar een blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag. Maak het extra speciaal door te kiezen voor een gepersonaliseerd gastenboek. Wij geven je inspiratie voor originele en vooral persoonlijke gastenboeken op een bruiloft.

Gastenboek glazen memorybox 

Laat een gepersonaliseerde glazen box maken als bruiloftsgastenboek. Op de dag zelf ziet het er niet alleen geweldig uit, het bruidspaar kan dit unieke item ook een mooie plek geven in huis.

Hoe je invulling geeft aan het gastenboek is aan jou. Je kunt hier zoveel kanten mee op! Leg bijvoorbeeld een polaroidcamera op tafel en vraag gasten de foto’s in de box te stoppen. Of verzamel hier de photoboothfoto’s in. Maar je kunt ook kaartjes naast de glazen box leggen en vragen of mensen hier hun persoonlijke wensen willen achterlaten. Wat je idee ook is: wij maken graag een gepersonaliseerd gastenboek voor je klaar:

Gastenboek date idee├źn

Nog een idee: verzamel date idee├źn voor het bruidspaar. Met dit alternatieve gastenboek gaat het bruidspaar alleen nog maar op verrassende en onvergetelijke dates. De bruiloftsgasten schrijven op de kaartjes hun favoriete date idee├źn. Alle kaartjes worden bewaard in een schitterende glazen box, gepersonaliseerd met de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum. De komende maanden en jaren kan het bruidspaar op hun gemak de date tips opvolgen. Met dit idee maak je toch elk pasgetrouwd stel blij? Je koopt het idee als gastenboekset of per item:

Invulkaarten

Zelf een ander leuk idee? Gebruik onze invulkaarten! Aangezien de kaartjes blanco zijn, heb je alle vrijheid om ze naar eigen inzicht te vullen. Laat de genodigden op de bruiloft bijvoorbeeld huwelijkstips, huwelijksreistips of gelukswensen op de kaartjes noteren.

Gastenboek (foto)album

Ga voor een klassiek gastenboek, maar met een persoonlijke twist! Gebruik dit scrapbook als gastenboek voor je bruiloft. Het boek bevat 80 witte blanco paginaÔÇÖs, dus qua invulling kun je er alle kanten mee op. Gasten kunnen een felicitatie achterlaten, herinneringen opschrijven, foto’s plakken of handige tips meegeven. Wij maken het album uniek door de kaft naar wens te bedrukken:

Gastenboek persoonlijke poster

Op zoek naar een uniek gastenboek? This is it! Wij maken een gepersonaliseerde poster voor je. Laat de gasten een persoonlijke boodschap, huwelijkstip, datetip of iets anders leuks opschrijven op deze poster. Lijst de poster vervolgens in en voilà: een mooi aandenken aan een onvergetelijke dag. Perfect voor een bruiloft.

Gastenboek redenen box

Laat het complimentjes regenen voor het bruidspaar met dit persoonlijke gastenboek. De cadeaubox bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. In geval van een bruiloft kun je denken aan: 70 redenen waarom jullie een fantastisch koppel zijn of 100 redenen waarom wij dol op jullie zijn. Laat elke gast een reden invullen en in de box stoppen. De precieze invulling is aan jou en dat maakt het extra persoonlijk. Bekijk hier meer details:

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek