Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Getuige voor bruiloft vragen met cadeau: originele ideeën

Ideefabriek getuigebox roze getuige vragen bruiloft gepersonaliseerd persoonlijk wil je mijn getuige zijn

Ben je op zoek naar een originele manier om je beoogde getuige te vragen? Wij bieden inspiratie voor persoonlijke en bijzondere geschenken die je aan je toekomstige getuige kunt geven terwijl je die ene belangrijke vraag stelt.

Getuigebox

Geef deze persoonlijke cadeaubox aan je toekomstige getuige. Zodra de magneetdoos wordt geopend, verschijnt de vraag op de flap. In de doos zitten ook benodigdheden voor de speciale taak die voor hen ligt. Bekijk de details hier:

Stel je eigen cadeaubox samen

Of creëer je eigen cadeaubox. Naast het bepalen van de opdruk op de doos, heb je ook controle over de inhoud. Personaliseer hier je cadeaubox:

Gepersonaliseerde glazen items

Vraag je getuige met een gepersonaliseerd glazen item. Niet alleen een originele manier om te vragen, maar ook een blijvende herinnering aan het mooie moment. Laat bijvoorbeeld een fotolijst of glazen doos bedrukken met de tekst: “Wil je mijn getuige zijn?” Maak het compleet door iets persoonlijks toe te voegen, zoals een foto. Bekijk hier meer details en foto’s:

Nog veel meer leuke opties!

Twijfel je over de omvang van je gebaar? Geen probleem! Zelfs met een kleinigheidje kun je op een prachtige manier je getuige vragen. Van kraskaarten tot onthullingswoordzoekers: wij bieden genoeg originele opties. Ontdek hier het assortiment:

Lees ook:

Zoek