Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Gezamenlijk cadeau namens de bruiloftsgasten: originele suggesties

Gastenboek Invulposter Ideefabriek A3 Bruiloft Beige

Zoek je naar een uniek gezamenlijk cadeau om namens alle bruiloftgasten te geven op een bruiloft? Je hoeft niet verder te zoeken! Wij hebben enkele leuke ideeën voor je die perfect zijn om het bruidspaar te verrassen op hun grote dag.

Herinneringen verzamelen

Vraag aan alle gasten om een foto mee te nemen waar ze samen met de bruid en/of bruidegom op staan. Bij binnenkomst kunnen de gasten deze foto’s in een gepersonaliseerde memorybox plaatsen. Zodra alle gasten binnen zijn, kun je dit cadeau aan het bruidspaar presenteren.

Tijdcapsule

Laat elke gast iets kleins bijdragen aan een tijdscapsule voor het paar. Dit kunnen foto’s, brieven, voorspellingen of kleine cadeautjes zijn. Een gepersonaliseerde cadeaubox kan fungeren als tijdscapsule en op een speciale datum in de toekomst worden geopend, zoals hun jubileum.

Inspiratie voor datenights

Stuur samen met de uitnodiging en ceremoniemeesterbrief een kaart voor datenights op. Elke gast kan een leuke suggestie voor een date opschrijven. Verzamel deze kaartjes op de bruiloft en bewaar ze in een gepersonaliseerde memorybox of cadeaubox. Het bruidspaar kan vervolgens wekelijks of maandelijks een kaartje uitkiezen en de voorgestelde date samen beleven.

Vriendenboekje

Geef het bruidspaar een vriendenboekje als huwelijkscadeau. Maak een vragenlijst die de gasten gemakkelijk kunnen invullen, met zowel standaardvragen als wat meer persoonlijke vragen. Nadat de gasten de vragenlijst hebben ingevuld, kun je het vriendenboekje bestellen in een stijl naar keuze. Het bruidspaar ontvangt dan een uniek en persoonlijk cadeau, gevuld met herinneringen en boodschappen van hun vrienden en familie.

Vriendenboekje Ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Spelletjeskast

Als het bruidspaar van spelletjes houdt, vraag dan aan de gasten om hun favoriete spel voor twee personen mee te nemen. Laat elke gast ook een briefje toevoegen waarom ze dit spel zo leuk vinden. Aan het einde van de dag heeft het bruidspaar een uitgebreide collectie aan leuke spellen om samen te spelen.

Poster

Vraag aan de gasten om een lieve boodschap, huwelijkstip, datetip of iets anders in te sturen per e-mail. Bundel alles in deze gepersonaliseerde poster. Alle lieve woorden of waardevolle tips en adviezen hebben zij dan als blijvende herinnering in huis.

Persoonlijk bier- of wijnetiket

Geef het bruidspaar gepersonaliseerde biertjes of wijntjes cadeau! Vraag alle gasten om het Ideefabriek-etiket op een fles bier of wijn te plakken en een speciale gelegenheid op het label te schrijven, zoals ‘jullie huwelijksreis’ of ‘jullie eerste jubileum’. De gasten kunnen deze flessen dan als cadeau aan het bruidspaar overhandigen tijdens de bruiloft.

Kaartenrek

kaartenrek
Beeld: ideefabriek

Koop een kaartenrek en laat elke gast een wenskaartje invullen. Op deze kaartjes kunnen mensen gedichten, herinneringen, tips of andere boodschappen schrijven. Vervolgens kunnen de gasten hun kaartje in het rek plaatsen, waardoor het bruidspaar een prachtig cadeau ontvangt vol met liefdevolle wensen en herinneringen.

Kalender

Geef als gezamenlijk cadeau een kalender, zoals een verjaardagskalender of een scheurkalender. Bij een verjaardagskalender kun je foto’s van het bruidspaar plaatsen en alle verjaardagen van de bruiloftsgasten opschrijven. Bij een scheurkalender kunnen de gasten inspirerende quotes of gedichtjes toevoegen.

Tijdschrift

Ontwerp een eigen tijdschrift! Geen zorgen, hier hoef je geen grafisch ontwerper voor te zijn… Met alleen Canva kom je al heel ver! Je bedenkt een aantal rubrieken voor het blad, bijvoorbeeld:

  • Persoonlijke interview met ouders
  • 5 x mooie herinneringen met bruidspaar
  • 3 x overheerlijke recepten om uit te proberen
  • 7 x hotspots die het bruidspaar moet ontdekken

Vervolgens verdeel je deze rubrieken onder de gasten. Let wel op: dit idee vergt wel veel tijd, want je moet de gasten individueel en duidelijk instrueren. De gasten kunnen per mail de opdracht uitvoeren en met bijbehorende foto’s inleveren. Zorg ervoor dat je een strakke deadline afspreekt, zodat je tijd genoeg hebt om het tijdschrift te ontwerpen.

Neem een kijkje in onze shop:

Search