Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Kinderen op een bruiloft: tips om de kids te vermaken

Kinderactiviteiten kinderen set ideefabriek bruiloft activiteiten kids

Kinderen op je bruiloft zijn hartstikke gezellig, maar kan ook zeker uit een uitdaging zijn. Hoe zorg je ervoor dat ze vermaakt blijven? Wij geven inspiratie voor leuke activiteiten voor op jullie trouwdag.

Activiteitenpakket voor kinderen

Vermaak de kids met een leuke activiteitenpakket. Koop wat kleurboeken, potloden of knutselspullen. Je kunt ook wat spelletjes neerzetten, denk aan: boter kaas & eieren, zeeslag en mens-erger-je-niet-spel. Richt een leuk hoekje in waar ze aan de slag kunnen met de spellen en ze zijn voorlopig wel even zoet.

Kleurplaat

Tijdens de ceremonie is het heel fijn als de kinderen lekker bezig zijn, zodat ze de plechtigheid niet verstoren. Leg daarom op de stoel van de kleintjes een leuke kleurplaat – kun je bijvoorbeeld op een klembord bevestigen – met een doosje kleurpotloden erbij. Zodra de kinderen bij hun stoel komen zijn ze helemaal verrast met dit kleine cadeautje en zullen gelijk aan de slag willen. Helemaal leuk als het een gepersonaliseerde kleurplaat is van het bruidspaar.

Geef de kinderen een rol

Kinderen vinden het fijn om betrokken te zijn. Geef ze daarom een rol. Dit kan natuurlijk een bloemenmeisjes zijn of ringdragers. Zijn het er meer? Dan kun je ze ook benoemen tot ‘mini-ceremoniemeesters’. Vervolgens geef je ze kleine klusjes zodat ze de ceremoniemeesters een handje kunnen helpen. Je zult merken dat ze helemaal in hun rol opgaan en druk zullen zijn met hun taakjes. En daarnaast voor de ceremoniemeesters ook fijn om een extra paar handen te hebben.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek