Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Origineel bruiloft spel op je trouwdag: bruiloft bingo

Bruiloft bingo entertainment bruiloftspel spel ideefabriek

Laat jullie bruiloftsgasten op een originele manier met elkaar kennis maken door gebruik te maken van een leuk bruiloft spel: een speciale editie van bingo. Een gegarandeerde hit op jullie trouwdag. 

Bingo: het is niet het eerste spel voor je bruiloft waar je aan denkt. Deze editie van Ideefabriek is echter perfect voor jullie trouwdag. Het zorgt er namelijk voor dat je bruiloftsgasten met elkaar in gesprek gaan. Hiermee voorkom je dat je gasten groepjes vormen met mensen die zij al kennen en stimuleer je ze om de andere genodigden aan te spreken.

Origineel bruiloft spel: bruiloft bingo

Hoe werkt het? Iedere bruiloftsgast krijgt een bingokaart. Op de kaart staan negen vakjes met in elk een omschrijving van een persoonskenmerk. Zoals:

  • Heeft een tattoo
  • Is in de meeste landen geweest
  • Is in dezelfde maand jarig als jij

Het doel: schrijf in elk vakje de naam van de gast op die het beste bij de omschrijving past. Om hier achter te komen moeten de gasten met elkaar in gesprek gaan. Zo leren ze elkaar op een leuke manier kennen. Het is helemaal aan jullie of je voor de eerste gast met een volle kaart een prijs wilt regelen of extra regels aan deze speciale bingo wilt toevoegen.

Wil je andere omschrijvingen in de bingovakjes? Geen probleem! Wij kunnen de bingokaarten ook voor je personaliseren. Neem hiervoor met ons contact op.

Timing

Nog een extra tip: time goed wanneer je dit spel gaat doen. Als je de bruiloft bingokaarten net voor de ceremonie gaat uitdelen, dan bestaat er een kans dat mensen tijdens dit plechtige moment met elkaar in gesprek gaan. Dat wil je natuurlijk niet. Doe het dus op een geschikt moment: de receptie of feestavond bijvoorbeeld.

Ben je enthousiast? Neem dan snel een kijkje in onze shop:

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek