Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Origineel trouwbedankje voor je bruiloftsgasten: een persoonlijk kraslot

trouwbedankje bruiloft trouwen cadeau huwelijksbedankje kraslot

Jouw bruiloftsgasten echt een uniek aandenken geven aan jullie trouwdag? Geef dan een gepersonaliseerd kraslot. Met dit trouwbedankje gaan je gasten met een glimlach de deur uit. En het mooie is: het meeste werk hebben wij al voor je gedaan.

Origineel trouwbedankje

Jullie trouwdag loopt ten einde. De bruiloftsgasten gaan bijna op huis aan, maar niet voordat ze een klein presentje van het bruidspaar in ontvangst mogen nemen. Elk koppel/gezin mag een A6-envelop pakken uit een vaas, kom, mand of iets anders wat bij jullie bruiloftsthema past.

Kraslot

In elke envelop zit een uniek kraslot. De gasten maken hiermee kans op een leuke prijs namens de bruid en/of bruidegom. In totaal staan er drie krasstickers op het kraslot. Onder elke krassticker zit een door jouw zelfgemaakt symbool. De combinatie van deze drie symbolen staan voor een prijs. Omdat je je gasten niet met lege handen naar huis wilt sturen, winnen jouw vrienden en/of familie met elke combinatie een prijs.

De prijzen kunnen zijn:

 • Een diner bij het bruidspaar
 • Eén van de favoriete spelletjes van het bruidspaar
 • Een geliefd alcoholische versnapering van het bruidspaar
 • De drie favoriete recepten van het bruidspaar
 • Een zakje ‘we hebben ge-nootjes’
 • Helaas (een pot) pindakaas

Budget heb je zelf in de hand

We horen je denken; dat gaat flink in de papieren lopen. Niet per se, de prijzen zijn behoorlijk uiteenlopend. Daarnaast zijn de prijzen breed geformuleerd, dus kun je er makkelijk zelf vorm aangeven.

Voor de prijs ‘alcoholische versnapering’ kun je iemand een mooie fles Whisky geven, maar je kunt ook de kosten ook drukken en een lekker biertje uitkiezen. Omdat je de symbolen zelf op de krasloten invult, heb je ook het aantal prijzen in de hand. Heb je een klein budget? Dan zorg je ervoor dat er veel combinaties zijn voor de prijzen pot pindakaas, recepten en zak nootjes. Het budget heb je dus zelf in de hand.

Voor- en achterkant

trouwbedankje bruiloft trouwen cadeau huwelijksbedankje kraslot
Beeld: Ideefabriek

Op de voorkant kunnen de bruiloftsgasten krassen. Om ervoor te zorgen dat het voor de gasten helemaal duidelijk is, kunnen gasten op de achterkant de spelregels lezen en de prijzenlijst bekijken.

Goed om te weten: in onze webshop kun je ook een kraslot zonder spelregels en prijzenlijst kopen. Hierdoor kun je de regels en prijzen helemaal zelf samenstellen.

Shop hier jouw kraslot als trouwbedankje

Wil jij dit originele trouwbedankje geven aan je trouwgasten? Superleuk! In onze Ideeshop hebben wij al een kraslot voor je gemaakt, eentje inclusief spelregels & prijzen en eentje zonder. Het enige wat jij na bestelling hoeft te doen het volgende:

 • Kraslot zonder spelregels en prijzenlijst: prijzen samenstellen en spelregels bedenken.
 • Kraslot met spelregels en prijzenlijst: symbolen en combinaties bedenken en invullen op de prijzenlijst (op de achterkant van het prijslot)
 • Symbolen op de voorkant van het kraslot maken
 • Vervolgens plak je de krasstickers over de symbolen (bij prijs inbegrepen)
 • De krasloten kun je eventueel nog in een envelop doen en in een kom, kist of vaas stoppen

Bekijk hier meer beelden van het Ideefabriek-kraslot:

Zoek