Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Persoonlijke versiering op bruiloft: gebruik foto’s van het bruidspaar

bruiloft foto's versiering ideefabriek

Ballonnen, linten, slingers, lampionnen, planten, bloemen en kaarsen: allemaal geschikt om te gebruiken als aankleding van de trouwlocaties. Wil je een persoonlijke touch? Gebruik dan foto’s van het bruidspaar.

Het is een heel simpel idee, maar zorgt er gelijk voor dat een ruimte persoonlijk en origineel is aangekleed: foto’s. Vraag aan het bruidspaar of zij foto’s willen aanleveren die zij leuk vinden. Denk aan jeugdfoto’s, foto’s van bijzondere mijlpalen en natuurlijk foto’s van het stel samen. Druk de foto’s af bij een winkel die fotoservice levert. Check? Dan is het een kwestie van ophangen! Dit kan op verschillende manieren, zoals:

  • Een touw spannen en de foto’s met knijpers bevestigen
  • Op de muren plakken met dubbelzijdig tape (ook leuk op bijvoorbeeld de toiletdeuren)
  • Foto’s op de tafels plaatsen, kan heel leuk met een kurk. Hoe? Simpel: maak een snede in de kurk en plaats daar de foto in.
  • Versier je de locatie met heliumballonnen? Hang aan het einde van het lint een foto.
  • Plaats een fotorek met daar leuke foto’s van het bruidspaar.

Zomaar een paar ideetjes om je op weg te helpen!

bruiloft foto's versiering ideefabriek
Beeld: Renske Meinema Fotografie

Foto’s van gasten

Wil je uitpakken met foto’s? Vraag dan aan de gasten of zij een foto willen meenemen waar zij opstaan met de bruid, bruidegom of allebei. Dit kan je bijvoorbeeld vragen in de ceremoniemeesterbrief. Op de trouwlocatie kun je dan een plek creëren waar al deze foto’s opgehangen kunnen worden. Hiervoor kun je bovenstaande manieren ook voorgebruiken, dus een touw spannen, een muur vrijhouden voor de foto’s etc. Dit is superleuk voor de gasten, maar zeker ook voor het bruidspaar om tijdens de bruiloft al deze foto’s te bekijken.

Na afloop kun je deze foto’s bundelen en cadeau geven aan het bruidspaar. Een mooie stapel aan herinneren. Wil je de foto’s op een mooie manier overhandigen? Gebruik dan onze memorybox of cadeaubox:

Lees ook:

Zoek