Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

De leukste printables voor je bruiloft bij Ideefabriek

Printable bruiloft Ideefabriek - gastenboek invulkaarten tips en tricks

Een van de leukste en meest persoonlijke manieren om je bruiloft extra speciaal te maken, is door gebruik te maken van printables. Bij Ideefabriek vind je de leukste printables voor je bruiloft, waarmee je je grote dag een unieke en persoonlijke touch kunt geven.

Printables zijn digitale bestanden die je zelf kunt printen. Ideefabriek biedt twee varianten: kant-en-klare en gepersonaliseerde printables. Het mooie van kant-en-klare printables is dat je ze direct na aankoop kunt downloaden en printen. Een gepersonaliseerde printable maken wij voor jou op maat, dit duurt een paar werkdagen, maar dan heb je wel een uniek ontwerp waar je mee aan de slag kunt!

Werkwijze printable

Het proces is eenvoudig: je kiest de gewenste printable uit onze collectie. Bestand in de mail ontvangen? Dan print je vervolgens het bestand thuis uit via je eigen printer. Een andere optie is om de printable professioneel te laten afdrukken bij een drukkerij. Voor welke optie je ook gaat: wij adviseren altijd om de printable op iets dikker papier (minimaal 160 g/m²) te drukken, voor een luxe effect.

Bruiloft printables van Ideefabriek

Ben je op zoek naar de leukste printables voor je bruiloft? Bezoek dan onze webshop en laat je inspireren. Hopelijk vind je hier de printables die jouw bruiloft compleet maken.

Lees ook:

Zoek