Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoeken
Winkelwagen

Trouwringen op bruiloft: alternatieven voor een ringkussen

Ideefabriek ringbox glazen ringdoos bruiloft gepersonaliseerd initialen bruidspaar

Het is een klassieker op een bruiloft: de trouwringen presenteren op een ringkussen. Zoek je een alternatief? Wij hebben leuke opties voor je bedacht. 

Glazen doosje

Een leuk alternatief is een glazen doosje. Laat de box door Ideefabriek bedrukken met jullie initialen. Vervolgens leg je de ringen in het doosje. Je kunt ook een beetje mos of madeliefjes gebruiken als opvulling.

 

Houten schijf

Een ander leuk idee is een houten schijf. Je kunt er een lint omheen spannen en een stukje groen onder steken. Gebruik voor het vastmaken van de ringen een lint met een ander patroon, dit zorgt voor wat contrast zodat de ringen er mooi uitspringen.

houten schijf trouwring als alternatief voor ringkussen

Kopje met de ringen

Als je thema romantisch of bohemian is, vind je dit vast leuk! Je kunt een mooi (antiek) theekopje gebruiken als alternatief voor het ringkussen. Misschien hebben je opa en oma nog een prachtig kopje staan wat je kunt gebruiken. Je kunt ook de plaatselijke kringloopwinkel afstruinen, daar hebben ze vaak prachtige exemplaren staan voor een prikkie. Het kopje kun je opvullen met een stukje stof en wat watjes, of wat groen (zoals mos).

kopje trouwring als alternatief ringkussen

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoeken