Gratis verzending vanaf €75,- 📦 | Bestelling verzonden binnen 1 tot 3 werkdagen

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0

Your Cart

Schattige manier om bloemenmeisje te vragen voor jullie bruiloft

bloemenmeisje bloemenmand bruiloft

Daar loopt ze: met een te schattig jurkje aan, een mandje in de hand, bloemen strooien over het looppad waar de bruid elk moment over kan lopen. Wat zijn bloemenmeisjes toch schattig! Zie jij dit plaatje al helemaal voor je op jouw bruiloft? Wij weten dé manier hoe je een bloemenmeisje kunt vragen voor deze bijzondere taak. 

Wat is namelijk essentieel voor een bloemenmeisje? Juist, een mandje voor de bloemblaadjes natuurlijk. Dit is dan ook de sleutel tot het perfecte cadeau voor jouw bloemenmeisje. Ga op zoek naar dé perfecte mand die het meisje kan gebruiken op jullie trouwdag. Tip van ons: wij zijn voor één euro geslaagd bij een kringloopwinkel.

Wat moet je doen?

Het mandje is het middel waarmee je jullie bloemenmeisje vraagt. En dit mandje moet natuurlijk wel mooi versierd worden. Dit kun je doen naar eigen smaak. Wij hebben gekozen voor wat eucalyptus, gipskruid en de mand gevuld met rode rozenblaadjes. Nu alleen nog een label maken met de vraag daarop: Wil je ons bloemenmeisje zijn? Check, check en dubbelcheck? Dan ben je klaar om jullie bloemenmeisje te vragen.

Nog meer inspiratie:

Bekijk onze producten in de categorie ‘bruiloft’ in de Ideeshop:

Shop hier onze kraskaarten 🎁 Shop hier