Gratis verzending vanaf €75,- 📦 | Bestelling verzonden binnen 1 tot 3 werkdagen

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0

Your Cart

Tip! Geef gepersonaliseerd biertje als huwelijksbedankje aan je gasten

bedankt voor het plezier bier ideefabriek trouwbedankje trouwen roze groen zwart

Bruidsparen opgelet! Ben je nog op zoek naar een origineel huwelijksbedankje/trouwbedankje? Zoek niet verder, want wij hebben een leuk, origineel en vooral ook lekker idee voor je. Een gepersonaliseerd biertje onder de noemer ‘Bedankt voor het plezier bier’. En dat rijmt!

Stap 1: het ontwerp

Voor een gepersonaliseerd biertje heb je natuurlijk je eigen bieretiket nodig. Dit kun je zelf ontwerpen in bijvoorbeeld Adobe Photoshop, maar je kunt het ook laten doen… door ons! Ons ‘Bedankt voor het plezier bier’ etiket kun je namelijk bij ons aanschaffen:

Stap 2: bedrukken

Wanneer het ontwerp klaar is of je die bij ons hebt besteld kun je het laten bedrukken. Er zijn hierin twee mogelijkheden. Eén: het ontwerp als sticker laten bedrukken.  Twee: je kunt ook het ontwerp zelf op A4-papier afdrukken.

Stap 3: verwijder huidig etiket

huwelijksbedankje trouwbedankje bier weken teiltje
Week het bier voor een minuut in (warm) water

Het aantal biertjes dat je koopt staat gelijk aan het aantal gasten dat je hebt. Elke gast mag aan het einde van de avond een trouwbedankje meenemen. Tenzij je wat kosten wilt besparen, dan kun je ook één biertje per stel hanteren. Welk bier je koopt is natuurlijk geheel aan jou, maar wellicht een goede tip om een krat bier te kopen wanneer die in de aanbieding is. Je kunt het standaard bieretiket makkelijk verwijderen door het biertje in (warm) water te laten weken. Dit hoeft maar een minuutje. Heb je veel biertjes? Week de biertjes in een grote teil of badkuip. Na een minuut weken kun je makkelijk het etiket eraf halen. Droog je biertje af met een doek en je bent klaar om te plakken.

Stap 4: plak eigen etiket op bier

bier bieretiket bieretiquette huwelijksbedankje trouwbedankje
Naast een schaar, papier en bier heb je nog dubbelzijdige plakband of lijm nodig om het bieretiket zelf op je biertje te plakken.

Heb je gekozen voor de sticker? Dan kun je heel makkelijk je eigen etiket op het biertje plakken. Print je het ontwerp op papier? Knip dan het etiket in de juiste grootte en plak het dubbelzijdige plakband of lijm op het biertje. Herhaal dit proces op elk biertje en je bent klaar om je originele huwelijksbedankje te geven.

Meer bruiloftsideeën? Bekijk dan onze bruiloft-pagina.

Shop hier onze kraskaarten 🎁 Shop hier