Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Tip! Geef gepersonaliseerd biertje als huwelijksbedankje aan je gasten

bedankt voor het plezier bier ideefabriek trouwbedankje trouwen roze groen zwart

Bruidsparen opgelet! Ben je nog op zoek naar een origineel huwelijksbedankje/trouwbedankje? Wij kunnen je misschien helpen: geef een gepersonaliseerd biertje onder de noemer ‘Bedankt voor het plezier bier’. En dat rijmt!

Wat moet je doen? Sla eerst biertjes in, voor elke gast één biertje. Vervolgens verwijder je het originele etiket. Voor een gepersonaliseerd biertje heb je natuurlijk je eigen bieretiket nodig. We’ve got you. Gebruik hiervoor het bierlabel van Ideefabriek:

Zo verwijder je het originele etiket

Elke gast mag aan het einde van de avond een trouwbedankje meenemen. Wil je wat kosten besparen? Dan kun je ook één biertje per stel hanteren. Welk bier je koopt is natuurlijk geheel aan jou, maar wellicht een goede tip om een krat bier te kopen wanneer die in de aanbieding is. Je kunt het standaard bieretiket makkelijk verwijderen door het biertje in (warm) water te laten weken. Dit hoeft maar een minuutje. Heb je veel biertjes? Week de biertjes in een grote teil of badkuip. Na een minuut weken kun je makkelijk het etiket eraf halen. Droog je biertje af met een doek en je bent klaar om te plakken. In onderstaande video laten we je zien hoe je het originele etiket verwijderd:

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek