Gratis verzending vanaf €75,- 📦 | Bestelling verzonden binnen 1 tot 3 werkdagen

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0

Your Cart

Getuigen en ceremoniemeesters bruiloft vragen: originele manieren

ideefabriek getuigen ceremoniemeesters ballonkaart verrassing in een ballon zwangerschapsaankondiging zwanger baby

Hoera, je gaat trouwen! Als bruidspaar kun je natuurlijk niet trouwen zonder getuigen en ceremoniemeesters. Wij geven je inspiratie hoe je op een originele en persoonlijke manier je getuigen en ceremoniemeesters kunt vragen voor deze bijzondere taak. 

Vraag het met een kraskaart

Op een originele manier je ceremoniemeesters of getuigen vragen? Onze Ideefabriek-kraskaarten zijn het antwoord. Door het open krassen van de krassticker vraag jij dit op een unieke manier. Check hier het aanbod:

Getuigen- en ceremoniemeesterbox

Gebruik de cadeauboxen van Ideefabriek. Zodra je de magneetdoos opent zie je in de flap dé vraag staan. In de box zit verder benodigdheden die hij/zij nodig heeft voor deze bijzondere taak. Bekijk de boxen hier in detail:

Ballonkaart of onthullingsbox

Blaas op, prik door en ontdekt wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat: wil je mijn getuige zijn? Of: wil je onze ceremoniemeester zijn? Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle details:

Gepersonaliseerde glazen items

Vraag jouw getuigen en ceremoniemeesters met een gepersonaliseerde glazen item. Niet alleen een originele manier om te vragen, maar voor hem of haar ook nog eens een aandenken aan het mooie moment. Laat bijvoorbeeld een fotolijst of glazen box door ons bedrukken met de tekst: wil je mijn getuige zijn? Maak het helemaal af door er iets persoonlijks bij te voegen, zoals een foto. Bekijk hier meer details en foto’s:

Stel je eigen cadeaubox samen

Wil je je eigen cadeaubox samenstellen om je getuigen en ceremoniemeesters te vragen? Dat kan natuurlijk ook. Shop hier gepersonaliseerde cadeauboxen:

Lees ook:

Shop hier onze kraskaarten 🎁 Shop hier