Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Getuigen en ceremoniemeesters bruiloft vragen: originele manieren

Ceremoniemeesterbox Ideefabriek Wil je onze ceremoniemeester zijn vragen bruiloft gepersonaliseerde box ceremoniemeesters getuigen vragen

Hoera, je gaat trouwen! Als bruidspaar kun je natuurlijk niet trouwen zonder getuigen en ceremoniemeesters. Wij geven je inspiratie hoe je op een originele en persoonlijke manier je getuigen en ceremoniemeesters kunt vragen voor deze bijzondere taak. 

Getuige- en ceremoniemeesterbox

Gebruik de cadeauboxen van Ideefabriek. Zodra je de magneetdoos opent, zie je dé vraag staan op de flap. In de box vind je alles wat hij of zij nodig heeft voor deze speciale taak. Bekijk de boxen hier in detail:

Stel je eigen cadeaubox samen

Wil je je eigen cadeaubox samenstellen om je getuigen en ceremoniemeesters te vragen? Dat kan natuurlijk ook. Shop hier gepersonaliseerde cadeauboxen:

Ballonkaart of onthullingsbox

Blaas op, prik door en ontdek wat de verrassing is! In de ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met de vraag: wil je mijn getuige zijn? Of: wil je onze ceremoniemeester zijn? Wil je een andere tekst? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle details:

Message in the bottle

Vraag je getuige of ceremoniemeester met onze ‘Message in the Bottle’. Wanneer je de kaart geeft, haalt de ontvanger het briefje uit het flesje. Een originele en leuke manier om je vraag te onthullen.

Getuigen en ceremoniemeesters vragen met een onthullingskaart

Op een originele manier je ceremoniemeesters of getuigen vragen? Onze onthullingskaarten zijn het antwoord. Bekijk hier ons aanbod:

Onthullingswoordzoeker voor ceremoniemeesters

Onze onthullingswoordzoeker is perfect om een dierbare als ceremoniemeester te vragen. Hoe werkt het? Geef de onthullingswoordzoeker aan de ontvanger. Hij of zij plaatst vervolgens het transparante blad over de woordzoeker. De gouden ovale lijnen op het transparante blad onthullen de vraag: wil je onze ceremoniemeester zijn?

Gepersonaliseerde glazen items

Vraag jouw getuigen en ceremoniemeesters met een gepersonaliseerd glazen item. Niet alleen een originele manier om de vraag te stellen, maar ook een blijvend aandenken aan het mooie moment. Laat bijvoorbeeld een fotolijst of glazen box bedrukken met de tekst: wil je mijn getuige zijn? Maak het compleet door er iets bijzonders in te plaatsen, zoals een mooie foto.

Lees ook:

Neem een kijkje in onze shop:

Zoek