Gratis verzending vanaf ā‚¬75,- | Vandaag besteld? Verzending binnen 1 - 4 werkdagen šŸšš. | Bestel op tijd! Het is erg druk bij de bezorgdiensten.
Winkelwagen

Getuigen en ceremoniemeesters bruiloft vragen: originele manieren

Onthullingsbox Ideefabriek verrassing in ballon cadeau gepersonaliseerd giftbox

Hoera, je gaat trouwen! Als bruidspaar kun je natuurlijk niet trouwen zonder getuigen en ceremoniemeesters. Wij geven je inspiratie hoe je op een originele en persoonlijke manier je getuigen en ceremoniemeesters kunt vragen voor deze bijzondere taak. 

Vraag het met een kraskaart of onthullingskaart

Op een originele manier je ceremoniemeesters of getuigen vragen? Onze kraskaarten en onthullingskaarten zijn het antwoord. Check hier het aanbod:

Getuige- en ceremoniemeesterbox

Gebruik de cadeauboxen van Ideefabriek. Zodra je de magneetdoos opent zie je in de flap dƩ vraag staan. In de box zit verder benodigdheden die hij/zij nodig heeft voor deze bijzondere taak. Bekijk de boxen hier in detail:

Ballonkaart of onthullingsbox

Blaas op, prik door en ontdekt wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat: wil je mijn getuige zijn? Of: wil je onze ceremoniemeester zijn? Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle details:

Message in the bottle

Vraag je getuige of ceremoniemeester met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij je vraag. Als je de kaart geeft, moet de getuige of ceremoniemeester in spƩ het flesje pakken en het briefje eruit halen. Een originele en leuke manier om je vraag te onthullen.

Onthullingswoordzoeker

Onze onthullingswoordzoeker is perfect om een dierbare als getuige of ceremoniemeester te vragen. Hoe werkt het? Geef de onthullingswoordzoeker aan diegene aan wie je de vraag wilt stellen. Hij of zij plaatst vervolgens het transparante blad over de woordzoeker. De ovale lijnen van goudfolie op het transparante blad zorgen ervoor dat de vraag tevoorschijn komt: Wil je mijn getuige zijn of Wil je onze ceremoniemeester zijn. 

Gepersonaliseerde glazen items

Vraag jouw getuigen en ceremoniemeesters met een gepersonaliseerde glazen item. Niet alleen een originele manier om te vragen, maar voor hem of haar ook nog eens een aandenken aan het mooie moment. Laat bijvoorbeeld een fotolijst of glazen box door ons bedrukken met de tekst: wil je mijn getuige zijn? Maak het helemaal af door er iets persoonlijks bij te voegen, zoals een foto. Bekijk hier meer details en foto’s:

Stel je eigen cadeaubox samen

Wil je je eigen cadeaubox samenstellen om je getuigen en ceremoniemeesters te vragen? Dat kan natuurlijk ook. Shop hier gepersonaliseerde cadeauboxen:

Lees ook:

Neem een kijkje in onze shop: