Tip! Originele manier om jouw ceremoniemeester of getuige te vragen

By 4 juni 2018 april 8th, 2019 Bruiloft
getuige of ceremonie meester vragen cadeau origineel

Hoera, je gaat trouwen! Als bruidspaar kun je natuurlijk niet trouwen zonder getuigen en een ceremoniemeester (of meerdere). Wij geven je inspiratie hoe je op een originele en persoonlijke manier je getuigen of ceremoniemeester kunt vragen voor deze bijzondere taak. 

Gepersonaliseerd pakketje

Een leuke manier en vooral persoonlijke manier om je getuigen of ceremoniemeester te vragen, is door een gepersonaliseerd pakketje maken. Op deze manier kun je laten zien hoe bijzonder diegene voor jou is. Leuk weetje: dit is een idee wat wij zelf ook hebben gebruikt! Je kunt de inhoud van het doosje natuurlijk helemaal zelf bepalen aan de hand van waar diegene van houdt. Wij geven je een voorbeeld van een doosje die ik (Suzanne) heb gemaakt om mijn ceremoniemeesters en getuigen te vragen.

getuige of ceremonie meester vragen cadeau origineel

Waar bestond mijn pakketje uit?

  • Mooi cadeaudoosje (Deze is van Xenos)
  • Opvulling (Dit heb ik uit mijn kerstpakket gehaald)
  • Confetti
  • Flesje Cava (Van de Hema)

De persoonlijke touch

Tot nu toe kan de doos nog voor iedereen zijn, maar wij hebben hem persoon gemaakt door foto’s van ons samen in een schattig envelopje te stoppen (Tip: HEMA heeft altijd cadeau envelopjes met een leuk design). Daarnaast heb ik er een notitieboekje ingedaan met de tekstopdruk ‘Don’t stress, do your best’. In het notitieboekje heb ik de eerste details van onze bruiloft geschreven zoals datum, locatie en telefoonnummers. Ook heb ik er een stukje ingeschreven met de redenen waarom wij hen als ceremoniemeesters gevraagd hebben, waarom wij hen zo leuk vinden en wat wij aan hen waarderen. Achterin het boekje heb ik foto’s geplakt van ons samen in ‘happy times’ voor het geval ik halverwege in een bridezilla verander.

Bovenop het pakketje heb ik een kaart gelegd. Op deze kaart zit een krasgedeelte en daaronder heb ik de vraag geschreven of zij onze ceremoniemeester wilde zijn. Deze kaarten zijn overigens te koop bij Hema en het werkt super makkelijk, je schrijft je tekst en vervolgens plak je een sticker erop. Hieronder op de foto kun je een voorbeeld zien, de gouden sticker is het krasgedeelte.

.

Al met al is het vooral belangrijk om het persoonlijk te maken en er een beetje tijd erin te steken. Alvast een waarschuwing.. schrik niet als de ontvanger zo gaat reageren (wat bij ons het geval was haha):

via GIPHY

Nu je toch in de trouwsferen bent… Ben je nog op zoek naar een alternatief ringkussen? Lees dan eens dit artikel om ideeën op te doen die je heel makkelijk zelf kunt maken!

Bekijk onze producten in de categorie ‘bruiloft’ in de Ideeshop: