fbpx

Tip! Originele manieren om jouw ceremoniemeester of getuige te vragen

By 4 juni 2018september 13th, 2020Bruiloft, Voorbereiding
Ballonkaart verrassing zwanger trouwen aankondiging

Hoera, je gaat trouwen! Als bruidspaar kun je natuurlijk niet trouwen zonder getuigen en een ceremoniemeester (of meerdere). Wij geven je inspiratie hoe je op een originele en persoonlijke manier je getuigen of ceremoniemeester kunt vragen voor deze bijzondere taak. 

1. Vraag het met een kraskaart

Op een originele manier je ceremoniemeester of getuige vragen? Onze Ideefabriek-kraskaarten zijn het antwoord. Door het open krassen van de krassticker zal of de vraag: wil je mijn getuige zijn? of wil je onze ceremoniemeester zijn? tevoorschijn komen. Naast dat het een unieke manier is, is het ook nog eens een voordelig idee. In onze webshop hebben we een kraskaart om je getuige te vragen en om je ceremoniemeester te vragen:

2. Getuige pakketje

Hoe vraag je op een originele manier jouw getuige? Met dit Ideefabriek-pakket. Wat zit er in het pakket? Een kraskaart – inclusief envelop – waarmee je de vraag der vragen kunt stellen: wil je mijn getuige zijn? Zodra je getuige ‘ja’ heeft gezegd, kan het jute zakje worden geopend. Daarin zitten de essentials voor het zetten van de handtekening: een pen en een handcrème. De handen moeten immers goed verzorgd zijn om deze belangrijke taak uit te voeren. Shop het pakket hier:

3. Geef een Ideefabriek ballonkaart

Blaas op, prik door en ontdekt wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat: wil je mijn getuige zijn? Of: wil je onze ceremoniemeester zijn? Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, moet diegene de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle beelden, informatie en shop de ballonkaart hier:

4. Ceremoniemeester starterspakket

Een idee wat hier op lijkt is het starterspakket voor een ceremoniemeester. In deze goodiebag stop je allemaal kleinigheidjes die een ceremoniemeester nodig gaat hebben. Na het geven van de tas kun je gelijk de vraag stellen: wil je onze ceremoniemeester zijn? Shop de tas hier:

Dit is wat wij in het tasje hebben gestopt:

  • Gezichtsmasker
  • Stressbal
  • KitKat
  • Notitieboekje met pen

Om het extra persoonlijk te maken hebben wij kleine labeltjes gemaakt met korte uitleg. Wil je je getuige vragen? Dan kan je ook heel makkelijk een starterspakketje maken door bijvoorbeeld een mooie pen in te doen voor tijdens het tekenen, een notitieblokje om de handtekening in te oefenen en handcrème zodat die mooi en verzorgd is voor tijdens het tekenen.

5. Fotoalbum

getuige bruiloft fotoalbum

Beeld: Ideefabriek

Waarschijnlijk gaan jij en je ceremoniemeester of getuige way back. Wat een mooi moment om hier bij stil te staan. Wij hebben dit fotoalbum gemaakt voor één van onze getuigen. In het boekje staan foto’s van ons samen, door de jaren heen. Ben jij niet zo van het knippen en plakken? Dan kun je ook een digitaal fotoalbum maken, bijvoorbeeld bij Albelli.

6. Gepersonaliseerde glazen fotolijst

Vraag jou getuige of ceremoniemeester met deze te leuke glazen fotolijst. Laat hem door ons bedrukken met een boodschap als: ‘wil je mijn getuige zijn?’ Plaats een leuke foto van jullie samen in, pak het vervolgens in en geef het als een cadeautje. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Bekijk hier meer details en foto’s:

7. Poppin’ the question

ceremoniemeester popping the question bruiloft ceremoniemeesters popcorn

Beeld: Ideefabriek

Het draait natuurlijk om die ene vraag: wil je onze ceremoniemeester zijn? Of: wil jij onze getuige zijn? Hier kun je een leuke twist aan geven door een zakje popcorn te geven aan je ceremoniemeesters/getuigen en met een kaartje erbij met de tekst: poppin’ the question. Lees hier hoe wij dit hebben aangepakt.

Nog meer inspiratie:

Bekijk onze producten in de categorie ‘bruiloft’ in de Ideeshop:

Vanwege drukte bij PostNL kan je bestelling een langere levertijd hebben 📦 Volg je pakket via de track & trace-code Shop hier