Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Tips: inspiratie voor een leuk aandenken voor bruid aan haar vrijgezellenfeest

Pexels vrijgezellenfeest aandenken voor bruid feest vieren proost

Het vrijgezellenfeest: het is een belangrijke mijlpaal in het leven van een aanstaande bruid. Een gezellige dag of weekend om samen met haar dierbaren te genieten en herinneringen te maken. Na afloop van het vrijgezellenfeest is het leuk om de bruid een aandenken te geven aan deze bijzondere dag. Wij geven je een aantal ideeën voor leuke aandenkens voor de bruid to be.

Persoonlijk scrapbook/fotoalbum

Een persoonlijk scrapbook is een creatief en uniek aandenken. Laat iedereen op het vrijgezellenfeest een pagina vullen met persoonlijke teksten, foto’s en herinneringen. Ook leuk om een polaroidcamera mee te nemen op de dag zelf, plak vervolgens het album vol met foto’s van deze fantastische dag en schrijf er een persoonlijke boodschap bij. Zo heeft de bruid een bijzonder en persoonlijk aandenken aan haar vrijgezellenfeest. Vind je het een leuk idee? Wij maken met liefde een gepersonaliseerd album voor je:

Persoonlijke brieven of kaarten

Vraag aan alle aanwezigen om vooraf een persoonlijke kaart of brief voor de bruid te schrijven. Dit kan gaan over een mooie herinnering, de vriendschap of iets anders. Bundel deze liefdesbriefjes en geef ze aan het eind van het vrijgezellenfeest aan de bruid. Tip: bundel ze in een mooie gepersonaliseerde memorybox of cadeaubox:

Matching T-shirts

Een gepersonaliseerd t-shirt met een leuke foto of tekst is een grappig en praktisch aandenken. Je kunt er ook voor kiezen om iedereen op het vrijgezellenfeest hetzelfde t-shirt te geven. Zo hebben jullie allemaal een blijvende herinnering aan deze speciale dag.

Cadeau die jullie relatie symboliseert

Vraag alle gasten om een cadeautje mee te nemen die de relatie met de bruid symboliseert. De bride to be kan vervolgens op het vrijgezellenfeest zelf de cadeautjes uitpakken en raden van wie ze zijn. Niet alleen een leuke ijsbreker om de dag mee te beginnen, maar ook een leuke aandenken voor de bruid.

Gepersonaliseerde poster

Laat de genodigden van het vrijgezellenfeest een persoonlijke boodschap opschrijven op deze gepersonaliseerde poster. Lijst de poster vervolgens in en voilà: een mooi aandenken aan een onvergetelijke dag.

Lees ook:

Zoek