Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Tips om de voorpret op de trouwdag te vergroten bij het toekomstige bruidspaar

bruiloft ceremonie voorpret bruidspaar

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Voor een toekomstig bruidspaar dus echt iets om naar uit te kijken. Help als ceremoniemeester, getuige of dierbare van het bruidspaar de voorpret te vergroten. Met een klein gebaar zorg je ervoor dat de tortelduifjes helemaal in de stemming komen. 

Daar moet op gedronken worden

Verras het aanstaande bruidspaar met een flesje bubbels om te vieren dat de trouwdag bijna in zicht is. Leuk om dit precies een maand, drie of twee weken voor de bruiloft te doen. Met dit kleine cadeautje zorg je ervoor dat het bruidspaar samen kan proosten op wat er komen gaat.

Cadeaupakket

Wil je helemaal uitpakken? Geef dan één van onze gepersonaliseerde cadeauboxen. Hier kun je een onvergetelijk cadeaupakket van maken. Maak er bijvoorbeeld een borrelpakketje van. Flesje bubbels, wat lekkers… Maak de box extra persoonlijk door bijvoorbeeld op een kaartje te schrijven waar jij naar uitkijkt op de trouwdag. Of schrijf op kaartjes leuke vragen over de bruiloft die het bruidspaar aan elkaar kan stellen zoals: waar kijk jij het meest naar uit? Hoe denk je dat mijn jurk eruitziet? Ben je ergens zenuwachtig voor? Hierdoor creëer je een leuk voorpretmoment voor het aanstaande bruidspaar. Shop zo’n box hier:

Vragenronde

Vind je een stapeltje bruiloftsvragen geven een leuk idee en wil je alleen dit cadeau doen? Presenteer dit dan op een unieke manier met onze gepersonaliseerde glazen items. Dit is ook nog eens een mooi aandenken voor het bruidspaar:

Tipje van de sluier

Ben jij betrokken bij de organisatie van de bruiloft? Zorg dan voor wat voorpret door een tipje of meerdere tipjes van de sluier te geven aan het bruidspaar. Dit kan door ze per post wat geheimzinnige hints op te sturen of detailfoto’s van dingen die jullie in petto hebben voor het bijna getrouwde stel.

Stuur het aanstaande bruidspaar op date

Gun het aanstaande bruidspaar wat extra voorpret door ze op date te sturen. Dit hoeven geen extravagante uitjes te zijn. Een ijsje halen, een wandeling maken over het strand, naar een arcadehal of een boottocht door de stad zijn al hele leuke dates! Het gaat er meer om dat je ervoor zorgt dat het stel samen op pad gaat. Leuk om het bruidspaar een paar maanden voor de bruiloft hiermee te verrassen. Dat ze vanaf nu tot aan de bruiloft elke maand met elkaar op date gaan. Tip: gebruik hiervoor onze (kras)kaarten:

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek