Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Trouwambtenaar (BABS) voor één dag: zo vraag je dat op een originele manier

Renske meinema fotografie ideefabriek trouwambtenaar ceremonie

Persoonlijker wordt het niet: jullie worden getrouwd door een persoon die dichtbij jullie staat. Denk aan een goede vriend, familielid of collega. Het is allemaal mogelijk. Je kunt namelijk zelf een trouwambtenaar kiezen. Hij of zij wordt dan trouwambtenaar (BABS) voor één dag. Hoe vraag je iemand op een originele manier of hij of zij jullie wilt trouwen? Wij geven je inspiratie hoe je jullie trouwambtenaar kunnen vragen voor deze bijzondere taak.

Stel je eigen cadeaubox samen

Stel de vraag met onze gepersonaliseerde cadeauboxen. In de box kun je toepasselijke items plaatsen. Denk aan een notitieblok en pen waarop hij of zij de speech kan schrijven, een stressbal voor als jullie trouwambtenaar plankenkoorts krijgt of een ontspanningspakketje voor na de bruiloft. Wij maken de box af door een persoonlijke tekst te plaatsen, zoals de vraag: Wil jij ons trouwen? Check hier de boxen:

Ballonkaart of onthullingsbox

Blaas op, prik door en ontdek wat de verrassing is! Dat is het concept van de ballonkaart en onthullingsbox. In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waar jullie vraag op staat. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Geef de ballonkaart of onthullingsbox aan jullie trouwambtenaar en maak van het vraagmoment een feestje! Bekijk hier alle details:

Vraag het met een (kras)kaart

Vraag jullie BABS met een (kras)kaart! Heel simpel, maar zorgt voor een leuk onthullingsmoment. Check hier het aanbod:

Message in the bottle

Vraag jullie trouwambtenaar met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jullie vraag. Als jullie de kaart geven, moet de BABS in spé het flesje pakken en het briefje eruit halen. Een originele en leuke manier om jullie vraag te onthullen.

Gepersonaliseerde glazen items

Nog een manier om jullie trouwambtenaar op een unieke manier te vragen: met een gepersonaliseerde glazen item. Niet alleen een originele manier om te vragen, maar ook nog eens een aandenken aan het mooie moment. Laat bijvoorbeeld een fotolijst of glazen box door ons plaatsen met de tekst: wil je onze BABS zijn? Bekijk hier meer details en foto’s:

Lees ook:

Zoek