Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Trouwbedankjes: soorten goodiebags en wat je erin kunt doen

Bedrijfspakket BoerenBuren

Ben jij op zoek naar een persoonlijke bedankje voor de bruiloftsgasten? Ga dan voor een goodiebag. Die kun je vullen met allerlei dingen die bij jullie als bruidspaar passen. Laat je inspireren wat voor soort goodiebags je kunt gebruiken én waarmee je ze kunt vullen.

Het leukste is natuurlijk als je het trouwbedankje vult met dingen die bij jullie passen. Hieronder wat inspiratie wat je in de goodiebag kunt doen.

Ideeën om in de goodiebag te doen

  • Wat dacht je van allemaal eet- en drinkwaren waar jullie als bruidspaar dol op zijn. Bijvoorbeeld jullie lievelingswijn, chocolaatjes, klein reepje Tony’s Chocolonely.
  • Late night snack. Aan het einde van de feestavond zijn er vast gasten die zin hebben in een vette hap. Doop je goodiebag om tot late night snack bag.
  • De kater komt later! Vul de goodiebag met benodigdheden om the day after goed door te komen.
  • Let love grow: zaadjes die je gasten kunnen planten.
  • Goodiebag voor kinderen met stickers, kleurplaten, kleurpotloden en wat lekkers.

Voordeel voor het bruidspaar: het budget heb je zelf in de hand. Je zou ook nog in elk tasje een kaartje kunnen doen met een korte boodschap speciaal voor je gasten.

Soorten goodiebags

Wat voor goodiebag je kiest is natuurlijk afhankelijk van de inhoud. Hier een overzicht van verschillende opties met linkjes naar Bol.com waar je deze trouwbedankjes kunt scoren:

Bij Ideefabriek kun je ook nog kiezen voor gepersonaliseerde magneetboxen:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek