Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Ringdrager vragen voor jullie bruiloft: originele manieren

ringdrager ideefabriek bruiloft inspiratie

Ceremoniemeester(s), getuigen, bloemenmeisje… Er zijn een hoop taken te verdelen op een bruiloft. Zo kun je ook iemand vragen om de ringen te overhandigen tijdens de ceremonie: een ringdrager. Wij geven je inspiratie hoe je hem of haar op een originele manier voor deze mooie taak kunt vragen. 

Ballonkaart of onthullingsbox

Blaas op, prik door en ontdekt wat de verrassing is! In de ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop bijvoorbeeld staat: wil je onze ringdrager zijn? Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle details:

Verborgen bericht

Nog een creatief idee: onze Verborgen bericht. Schrijf je vraag met de meegeleverde UV-pen met onzichtbare inkt op de kaart. Geef de kaart aan de ontvanger en laat hen met het UV-licht van de pen over de tekst schijnen. Zo onthul je op een originele en leuke manier je boodschap.

Vraag jullie ringdrager met een (kras)kaart

Op zoek naar een originele manier om een ringdrager te vragen? Onze (kras)kaarten zijn de perfecte keuze. Bekijk hier ons aanbod:

Onthullingswoordzoeker

Onze onthullingswoordzoeker is ideaal om een dierbare als ringdrager te vragen. Hoe werkt het? Geef de onthullingswoordzoeker aan degene die je de vraag wilt stellen. Hij of zij plaatst het transparante blad over de woordzoeker, waarna de gouden ovale lijnen op het transparante blad de vraag onthullen: “Wil je onze ringdrager zijn?”

Message in the bottle

Vraag jullie ringdrager met onze Message in the Bottle. In het flesje zit een briefje met jullie vraag. Wanneer jullie de kaart geven, moet de toekomstige ringdrager het flesje pakken en het briefje eruit halen. Een originele en leuke manier om jullie vraag te onthullen.

Stel je eigen cadeaubox samen

Stel de vraag op een gepersonaliseerde cadeaubox! Vul de box met bijpassende cadeautjes en maak het uniek. Shop hier deze bijzondere boxen:

Gepersonaliseerde glazen items

Vraag jullie ringdrager met een gepersonaliseerd glazen item. Dit is niet alleen een originele manier om te vragen, maar ook een blijvende herinnering aan het mooie moment. Laat bijvoorbeeld een fotolijst of glazen box bedrukken met de tekst: “Wil je onze ringdrager zijn?” Voeg iets persoonlijks toe, zoals een foto, om het helemaal af te maken. Bekijk hier meer details en foto’s:

Lees ook:

Search