Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Vrijgezellenfeest met vrouwen: ideeën voor originele activiteiten

vrijgezellenfeest voor vrouwen bride to be originele ideeen en activeiten

Het organiseren van een vrijgezellenfeest voor vrouwen kan best lastig zijn. Hoe zorg je ervoor dat het geen standaard vrijgezellendagje wordt? Geen stress, wij hebben leuke ideeën voor je. Met deze originele activiteiten wordt the bacheloretteparty een succes!


Organiseer een themadag

Is de bruid weg van een bepaald vakantieland? Organiseer dan een themadag. Stel: de bride to be is helemaal weg van Frankrijk. Doe dan een wijnproeverij, ga naar een jeu de boulesbar, volg een Franse kookworkshop of ga heerlijk dineren in een Frans restaurant.

Huur een huis en doe leuke opdrachten

Vind je opdrachten doen wel leuk, maar niet per se op straat? Huur dan een huis, bijvoorbeeld via Airbnb. Hier zou je zelfs nog kunnen overnachten. Het is fijn als je een plek vindt met een grote tuin, zodat je daar leuke opdrachten kunt doen. Denk aan een zeskamp, estafette, beer pongen of truth or dare kaarten.

Hier geven we je nog meer originele ideeën voor gezelligheidsspellen voor tijdens een vrijgezellenfeest.

Ga naar een festival

Dit is niet iets waar je 1, 2, 3 aan zou denken bij het organiseren van een bruiloft. Maar juist naar een festival gaan is perfect voor als je op zoek bent naar een ongedwongen dagje weg met een groep vrouwen. Dansje, drankje en een hoop plezier: klinkt als het perfecte vrijgezellenfeest.

Maak je eigen biertjes voor op de bruiloft

Ga met alle vrouwen naar een workshop bierbrouwen. Als je de juiste zoekt dan leer je niet alleen over hoe je bier maakt, dan mag je er ook zelf eentje maken! Hoe tof om die te bewaren voor op de bruiloft? Na afloop zou je ook zelf bierlabels op de flessen kunnen plakken om het echt uniek te maken:

Hoe gaaf om je eigen biertjes te serveren op je bruiloft? Een uniek aandenken aan een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Kamperen

Dit is voor de bruiden die houden van natuur, avontuur en een ongedwongen dagje weg willen met de meiden. Lekker back to basic op de camping. Je kunt natuurlijk zelf tentjes meenemen, maar er zijn nog veel meer opties. Wat dacht je van glamping en een stacaravan. Op en om de camping kun je leuke activiteiten organiseren om te doen met de groep.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek