Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Corsage voor bruiloftsgasten: dit zijn alternatieve corsages

corsage

Op een bruiloft is iedereen netjes gekleed en daar mag een corsage natuurlijk niet aan ontbreken. Traditiegetrouw bestaat een corsage uit een bloem. Maar wat als je iets anders wilt? Hier alternatieve corsages voor de bruiloftsgasten.

Hartjes van vilt

corsage

Ken je de stof vilt? Het is een niet-geweven textielsoort. Je kunt het heel makkelijk online bestellen of in een stoffenwinkel kopen. Volg onderstaande stappenplan en je hebt een leuke hartjes corsage van vilt.

  • Kies een kleur (of meerdere) uit die je leuk vindt en knip er kleine hartjes van
  • Koop dunne lintjes en maak er kleine strikjes van
  • Bindt het strikje met naald en draad (liefst doorzichtig) aan het hartje vast
  • Gebruik een veiligheidsspeld om het hartje aan je kleding vast te spelden.

Lint corsage

Koop een lint die je mooi vindt en past binnen het thema. Knip een stukje af van het lint en maak daar een strik van. In de knoop kun je een veiligheidsspeld prikken om het vast te maken aan je kleding. Je kunt ook kiezen voor een sierspeld.

Droogbloemen Corsage

Gebruik droogbloemen om een corsage te maken, het is gemakkelijk zelf te maken door een bosje aan elkaar te knopen en met een speld vast te maken op de kleding. Ga je voor gemak? Dan kun je het ook online bestellen.

Button corsage

Wist je dat je buttons kunt laten bedrukken? Laat op een deel van de buttons ‘team groom’ en op de andere buttons ‘team bride’ bedrukken. Je kunt vervolgens aan de gasten overlaten welke button zij willen dragen. Je kunt ook andere teksten op de button laten bedrukken zoals ‘Mr. and Mrs. *achternaam*’.

Veer corsage

Veren zijn helemaal hot and happening. Je kunt ze gemakkelijk online bestellen of kopen in conceptstores. Koop een paar leuke veren en maak deze met een speld vast aan de kleding van de gasten.

Houten hart

Corsage

Dit soort hartjes kun je bij diverse webshops bestellen. Let op: wel handig om eentje te kopen met een gaatje erin. Die kan je vervolgens gebruiken om het hart te bevestigen aan de kleding of aan een veiligheidsspeld. 

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search