Skip to main content

Zo vraag je op een grappige manier jouw ceremoniemeesters

By 23 oktober 2019juli 10th, 2020Bruiloft, Voorbereiding
ceremoniemeester popping the question bruiloft ceremoniemeesters popcorn

Eén van de eerste taken die je hebt als aanstaand bruidspaar is het vragen van je ceremoniemeester(s). Zij zorgen ervoor dat jullie trouwdag extra speciaal wordt. Wij weten een grappige manier hoe je je ceremoniemeesters kunt vragen voor deze bijzondere taak. 

Het draait natuurlijk om die ene vraag: wil je onze ceremoniemeester zijn? Hier kun je een leuke twist aan geven door een zakje popcorn te geven aan je ceremoniemeesters en met een kaartje erbij met de tekst: poppin’ the question.

Poppin’ the question

Hoe ziet dat eruit? Koop een cadeaudoosje en stop daar de popcorn in. Wij hebben wat popcorn in een cellofaan zakje gestopt zodat het netjes in het doosje blijft zitten en daarna nog lekker is om op te eten.

Zonder een briefje slaat de popcorn natuurlijk nergens op. Want ‘ popcorn, poppin’ the question’  is immers de grap. Schrijf op een blaadje de tekst: poppin’ the question: wil je onze ceremoniemeester zijn? Het blaadje kun je in de deksel of op de popcorn plakken. Zodra het ‘ja-woord’ is gevallen, zou je ook nog een wenskaart kunnen geven waarin je je ceremoniemeester bedankt.

Nog een idee om je ceremoniemeesters te vragen

Wat je ook kunt doen is een gepersonaliseerd pakketje maken voor je aanstaande ceremoniemeester. Lees hier meer over dit idee.

Bekijk onze producten in de categorie ‘bruiloft’ in de Ideeshop:

Van verjaardag tot babyshower: shop bij Ideefabriek voor bijzondere momenten Shop hier