Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Zo vraag je op een grappige manier jouw ceremoniemeesters

ceremoniemeester popping the question bruiloft ceremoniemeesters popcorn

Eén van de eerste taken die je hebt als aanstaand bruidspaar is het vragen van jullie ceremoniemeesters. Zij zorgen ervoor dat jullie trouwdag extra speciaal wordt. Wij weten een grappige manier hoe je je ceremoniemeesters kunt vragen voor deze bijzondere taak. 

Het draait natuurlijk om die ene vraag: wil je onze ceremoniemeester zijn? Hier kun je een leuke twist aan geven door een zakje popcorn te geven aan je ceremoniemeesters en met een kaartje erbij met de tekst: poppin’ the question.

Poppin’ the question

Hoe ziet dat eruit? Koop een cadeaudoosje en stop daar de popcorn in. Wij hebben wat popcorn in een cellofaan zakje gestopt zodat het netjes in het doosje blijft zitten en daarna nog lekker is om op te eten.

Zonder een briefje slaat de popcorn natuurlijk nergens op. Want ‘ popcorn, poppin’ the question’  is immers de grap. Schrijf op een blaadje de tekst: poppin’ the question: wil je onze ceremoniemeester zijn? Het blaadje kun je in de deksel of op de popcorn plakken. Zodra het ‘ja-woord’ is gevallen, zou je ook nog een wenskaart kunnen geven waarin je je ceremoniemeester bedankt.

Nog meer inspiratie om je ceremoniemeesters te vragen: een onthullingskaart

Op een originele manier je ceremoniemeesters vragen? Onze onthullingskaarten zijn het antwoord. Check hier het aanbod:

Ceremoniemeesterbox

Gebruik de cadeaubox van Ideefabriek. Zodra je de magneetdoos opent zie je in de flap dé vraag staan. In de box zit verder benodigdheden die hij/zij nodig heeft voor deze bijzondere taak. Bekijk de boxen hier in detail:

Ballonkaart of onthullingsbox

Blaas op, prik door en ontdekt wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat: wil je onze ceremoniemeester zijn? Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle details:

Message in the bottle

Vraag jullie ceremoniemeester met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jullie vraag. Als jullie de kaart geven, moet de ceremoniemeester in spé het flesje pakken en het briefje eruit halen. Een originele en leuke manier om jullie vraag te onthullen.

Onthullingswoordzoeker

Onze onthullingswoordzoeker is perfect om een dierbare als ceremoniemeester te vragen. Hoe werkt het? Geef de onthullingswoordzoeker aan diegene aan wie je de vraag wilt stellen. Hij of zij plaatst vervolgens het transparante blad over de woordzoeker. De ovale lijnen van goudfolie op het transparante blad zorgen ervoor dat de vraag tevoorschijn komt: Wil je onze ceremoniemeester zijn?

Gepersonaliseerde glazen items

Vraag jullie ceremoniemeesters met een gepersonaliseerde glazen item. Niet alleen een originele manier om te vragen, maar voor hem of haar ook nog eens een aandenken aan het mooie moment. Laat bijvoorbeeld een fotolijst of glazen box door ons bedrukken met de tekst: wil je onze ceremoniemeester zijn? Maak het helemaal af door er iets persoonlijks bij te voegen, zoals een foto. Bekijk hier meer details en foto’s:

Stel je eigen cadeaubox samen

Wil je je eigen cadeaubox samenstellen om je ceremoniemeesters te vragen? Dat kan natuurlijk ook. Shop hier gepersonaliseerde cadeauboxen:

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Search