Skip to main content

5 x grappige en originele cadeaus voor iemand met een nieuwe baan

By 3 september 2018juli 10th, 2020Cadeau, Nieuwe baan
zet hem (dr)op cadeau cadeautip drop nieuwe baan

Heeft een bekende van jouw een nieuwe baan? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Wij zetten vijf cadeautips voor je op rijtje die je kunt geven aan iemand die een nieuwe job heeft.

Ontslagbloemetje

Wanneer iemand is aangenomen voor een andere baan, betekent dit in de meeste gevallen dat hij/zij ook ontslag heeft moeten nemen bij de huidige werkgever. Wacht daarom nog even met je cadeau en geef op de dag dat diegene ontslag heeft genomen een bloemetje. Je kunt er een kaartje aanhangen met de tekst: ‘happy ontslag dag’.

Zet hem (dr)op!

zet hem (dr)op cadeau cadeautip drop nieuwe baan

Beeld: ideefabriek

Een eerste werkdag is altijd spannend! Geef daarom een paar dagen van te voren dit kleinigheidje cadeau.

Daar moet op gedronken worden

Om te proosten op de nieuwe baan, kun je een drankpakket cadeau geven. Helemaal leuk om de opdracht mee te geven om er elke vrijdagmiddag eentje te nuttigen. Om alvast te oefenen op de leuke vrijmibo’s met zijn/haar nieuwe collega’s.

Woehoe, een nieuwe ba(na)an!

Een woordgrapje is nooit verkeerd! Geef een tros bananen als cadeau en hang daar een kaartje aan: Gaan met die nieuwe ba(na)an.

Zwemmen in het geld

Een onverwacht cadeau: een bikini of zwembroek. Waarom? Omdat ze binnenkort misschien wel zwemmen in het geld dankzij hun nieuwe baan.

Lunchtrommel of drinkbeker

Bij een nieuwe baan horen natuurlijk ook nieuwe essentials. Wat dacht je van een lunchtrommel of drinkbeker?

Populairste producten in de Ideeshop:

Meer cadeau inspiratie opdoen? Je leest het hier.

Ideefabriek heeft vakantie van 2 t/m 22 augustus 🌴 Bestel dus op tijd! Alle bestellingen geplaatst t/m vrijdag 30 juli 16:00 worden nog voor onze vakantie verzonden. Alle bestellingen die geplaatst worden na vrijdag 30 juli 16:00 worden vanaf 23 augustus verzonden op volgorde van binnenkomst. Shop hier