Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Originele cadeaus voor iemand met een nieuwe baan

Kraskaart Ideefabriek ga missen afscheid

Heeft iemand in jouw omgeving een nieuwe baan? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Wij zetten een aantal cadeautips op een rij, die je kunt geven aan iemand die een nieuwe job heeft.

Daar moet op gedronken worden

Om te proosten op de nieuwe baan, kun je een drankpakket cadeau geven. Helemaal leuk om die te personaliseren met de Ideefabriek-etiketten. Zo kun je toepasselijke gelegenheden opschrijven wanneer hij of zij mag proosten. Bijvoorbeeld op de laatste werkdag van de oude job en na de eerste werkdag.

Gepersonaliseerde cadeaubox

Stel je eigen cadeaubox samen vol met handige spullen voor de nieuwe job. Denk aan een notitieblok, pen, lunchtrommel… Check hier onze gepersonaliseerde cadeauboxen:

Kraskaart

Als jouw collega een nieuwe baan heeft, dan ga je diegene natuurlijk heel erg missen. Vertel dat met de Ideefabriek-kraskaart. Schrijf onder de zes cirkels waarom je diegene gaat missen. Plak vervolgens de krasstickers – die je erbij krijgt – er overheen. Wanneer je de kaart geeft, moet diegene vervolgens de sticker open krassen. Simpel, maar super origineel!

Ga samen op pad

Ga iets leuks doen om de nieuwe job te vieren! Bijvoorbeeld lekker uit eten of een borreltje op het terras. Geef het op een originele manier:

Gepersonaliseerde glazen items

Verzamel al jullie mooie herinneringen als collega’s in een gepersonaliseerde memory box. Zo kun je foto’s in de box stoppen of briefjes erin stoppen waarom hij/zij zo’n leuke collega is. Bekijk hier de details van onze glazen items:

Lees ook:

Zoek