Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Origineel cadeau voor een nieuwe baan: onze tips

Kraskaart Ideefabriek ga missen afscheid

Heeft iemand in jouw omgeving een nieuwe baan? Dat moet natuurlijk gevierd worden met een origineel cadeau! Wij zetten een aantal cadeautips op een rij, die je kunt geven aan een collega, vriend, partner of dierbaren om hem of haar succes te wensen met deze nieuwe uitdaging.

Cadeau voor nieuwe baan: giftbox vol handige benodigdheden

Stel je eigen gepersonaliseerde giftbox samen vol met handige spullen voor de nieuwe baan. Denk aan een notitieblok, pen, lunchtrommel… Check hier onze gepersonaliseerde cadeauboxen:

Kraskaart

Als jouw collega een nieuwe baan heeft, dan ga je diegene natuurlijk heel erg missen. Vertel dat met de Ideefabriek-kraskaart. Schrijf onder de zes cirkels waarom je diegene gaat missen. Plak vervolgens de krasstickers – die je erbij krijgt – er overheen. Wanneer je de kaart geeft, moet diegene vervolgens de sticker open krassen. Simpel, maar super origineel!

Proost op een nieuwe uitdaging

Om te proosten op de nieuwe baan, kun je een drankpakket cadeau geven. Helemaal leuk om die te personaliseren met de Ideefabriek-etiketten. Zo kun je toepasselijke gelegenheden opschrijven wanneer hij of zij mag proosten. Bijvoorbeeld op de laatste werkdag van de oude job en na de eerste werkdag.

Cadeau voor nieuwe baan: ga samen op pad

Ga iets leuks doen om deze nieuwe carrièremove te vieren! Bijvoorbeeld lekker uit eten of een borreltje op het terras. Geef het op een originele manier:

Afscheidscadeau: aandenken namens collega’s

Heeft een collega een nieuwe baan? Geef een gepersonaliseerd glazen item als afscheidscadeau. Verzamel al jullie mooie herinneringen als collega’s in een gepersonaliseerde memorybox. Zo kun je foto’s in de box stoppen of briefjes erin stoppen waarom hij/zij zo’n leuke collega is. Bekijk hier de details van onze glazen items:

Lees ook:

Search