Skip to main content

Nieuw huis: originele cadeaus voor een housewarming

By 15 maart 2018maart 28th, 2021Cadeau, Nieuw huis
housewarming deur cadeau

Je bent uitgenodigd voor een housewarming, alleen is de vraag: wat ga je geven? Je wilt niet met een standaard fles wijn aankomen of woonaccessoires waarvan je weet dat het de volgende dag naar zolder verhuisd. Wij hebben een paar cadeaus voor je op een rij gezet waar je zeker mee kunt aankomen.

Kaart van eigen dorp of stad

Iedereen is toch wel trots op zijn of haar dorp op stad? Hoe leuk is het dan ook om een kaart te krijgen met een afbeelding of plattegrond van jouw woonplaats. Wat helemaal relax is: je hoeft voor dit cadeau de deur niet uit. Je kunt het gewoon online bestellen bij onder andere Mevrouw Emmer. Vul een woonplaats in en zij gaan er mee aan de slag.

Persoonlijke illustratie

Dit noem je nog eens een uniek en persoonlijk cadeau. Ideefabriek maakt aan de hand van jouw aangeleverde foto’s een custom made illustratie. Superleuk om te geven als housewarming cadeau! Wij illustreren tot acht personen. Ook kunnen we een naam/namen en datum toevoegen aan de illustratie. Kortom: we maken ‘m helemaal naar jouw wens. Neem hier een kijkje voor dit unieke cadeau:

Drank met eigen labels

Een fles alcohol geven op een housewarming is nooit verkeerd, maar je kunt het ook net even anders doen. Houden jouw vrienden van bier? Koop onze Ideefabriek-etiketten. Op het label schrijf je wanneer ze het flesje mogen openmaken en opdrinken. Bijvoorbeeld als ze hun eerste weekendje ‘niets’ gepland hebben of als ze voor het eerst de badkamer hebben schoongemaakt. Doe de biertjes in een leuke mand of cadeaupapier en klaar is Kees!

3. Zelf-kaarsen-maken set

Je kunt er geld op inzetten dat iemand als cadeau kaarsen meeneemt. Maar waarschijnlijk denkt niemand eraan om een starterspakket ‘kaarsen maken’ als cadeau te geven. Zone! Want je hebt er niet veel nodig om een kaars te maken:

  • een pan
  • pollepel
  • (oude) kaars
  • potjes
  • kaarsenlont
  • satéprikkers
  • speld
  • plakband
  • bakpapier

Je kunt al deze spulletjes kopen en samen met een gebruiksaanwijzing in een mand doen. Maar je kunt er ook vanuit gaan dat ze sommige spulletjes wel in huis hebben en alleen kaarsenlont, leuke potjes en kaars tabletten geven.

Bon van Thuisbezorgd

Het is een makkelijk cadeau: een bon van Thuisbezorgd.nl. Maar het is wel een goed en vooral relax cadeau. Iedereen heeft wel eens geen zin om te koken en hoe lekker is het dan om deze bon te hebben.

Eigen stekkie maken: DIY Terrarium

Zoek je een cadeau voor iemand die gek is van planten? Geef dan deze leuke all in one terrarium van Mica cadeau. In de pot kan hij of zij een mooi stekkie plaatsen. Alle benodigdheden zitten in de pot, je hoeft alleen nog maar je favoriete plantjes te kopen.

Lekker kokkerellen

Kies een recept uit die je zelf lekker vindt en koop alle ingrediënten. Doe het in een leuke mand samen met het recept. Tada: je hebt een origineel en persoonlijk cadeau. Kun je gelijk vragen wanneer je kunt aanschuiven om het te proeven.

Cadeaubon

Koop een cadeaubon van een bouwmarkt of woonwinkel, dat komt vast goed van pas.

Glazen memory boxen

Geef onze glazen memory boxen cadeau. De nieuwe huiseigenaren kunnen mooie herinneringen in de box verzamelen en een plekje geven in het huis. Om de box extra persoonlijk te maken, bedrukken wij de glazen box met naam/namen en eventuele datum. Bekijk hier meer foto’s en details:

Populairste producten in de Ideeshop:

Leave a Reply

Bestel op tijd! De webshop is gesloten van december 2021 t/m maart 2022 📦 Shop hier